Έτσι θα κάνεις contouring χωρίς ειδικά προϊόντα!

1 SHARE

Είναι το πιο ιδιοφυές hack Που μάθαμε ποτέ!

Το contouring έγινε μόδα και παραμένει τάση παρά την στροφή στο πιο φυσικό μακιγιάζ. Αυτό που έχει αλλάξει είναι οι τεχνικές και οι αποχρώσεις με το ζητούμενο να είναι ένα αποτέλεσμα natural και Barely there. Εμείς εδώ στο beauty department αναγνωρίζουμε τη μαγεία του contouring Και την έχουμε εκμεταλλευτεί πολλές φορές όμως… αυτό το τρικ που μάθαμε μόλις απλά μας ξετρέλανε!

Kane bbt S19 013

Βλέπεις, το καλοκαίρι θέλουμε να κάνουμε όσο λιγότερα μπορούμε στο πρόσωπό μας και έτσι αφήναμε το contouring στην άκρη και κάναμε μόνο τα βασικά. Τώρα όμως το contouring έγινε πιο απλό από ποτέ με τη βοήθεια της πούδρας… Ναι καλά διάβασες!

Max Factor Creme Puff Powder Compact copy

Τοποθετώντας λίγη πούδρα στα σημεία που θα έβαζες το σκούρο χρώμα των προϊόντων contouring και έτσι δημιουργώντας ένα ματ αποτέλεσμα στα συγκεκριμένα κομμάτια του προσώπου σμιλεύεις γωνίες και δίνεις διάσταση στο πρόσωπό σου αφού τονίζονται οι φυσικές γυαλάδες. Είναι ιδιαίτερα τέλειο τιπ για στρογγυλά πρόσωπα! Φυσικά το δοκιμάσαμε και με αυτοπεποίθηση δηλώνουμε πως δεν θα ξανακάνουμε contouring με άλλο τρόπο!

Διάβασε ακόμα: Find your matte! Απάντα τις ερωτήσεις και μάθε τη ματ απόχρωση κραγιόν που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ