Body scrub πρέπει να κάνεις ΠΡΙΝ το μαύρισμα, όχι μετά!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Body scrub πρέπει να κάνεις ΠΡΙΝ το μαύρισμα, όχι μετά!

Διάβασε γιατί και μην το κάνεις!

Το μαύρισμα είναι το «Άγιο Δισκοπότηρο» του καλοκαιριού. Αρχίζουμε να το σκεφτόμαστε από το Μάιο και κάνουμε τα απάντα για να αποκτήσουμε (ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ) τέλειο σοκολατένιο/χρυσαφί δέρμα. Ξέρεις ήδη πως για να μαυρίσεις άψογα, βαθιά και σωστά πρέπει να κάνεις απολέπιση και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ενυδάτωση. Ξέρεις όμως ότι δεν πρέπει να κάνεις απολέπιση αμέσως μετά την παραλία (να ενυδατώνεσαι επιβάλλεται πάντα). Ναι, δεν πρέπει να κάνεις απολέπιση μετά τη θάλασσα και ο λόγος είναι απλός…

3. Coconut Oil Body Scrub For Glowing Skin

…το δέρμα σου έχει ήδη ταλαιπωρηθεί από την ηλιακή ακτινοβολία και έχει υποστεί ένα κάποιο scrub με την πετσέτα και την άμμο στην οποίο κυλιόσουν για το Instagram. Αυτό σημαίνει πως η περεταίρω ταλαιπωρία με τα scrubs ή τα πολύ σκληρά σφουγγάρια στο σπίτι δεν θα σου κάνουν καλό αλλά κακό. Αυτό που χρειάζεται το δέρμα σου μετά τη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία είναι η ενυδάτωση και η «ξεκούραση».

Sunburn Relief Milk Bath

Αν ωστόσο δεν μπορείς να κάνεις χωρίς τη βελούδινη απαλότητα που χαρίζει η απολέπιση στο δέρμα σου, έχουμε το τέλειο tip για ενυδάτωση και πολύ ελαφριά απολέπιση: Το γάλα. Αν μπορείς μούλιασε σε μία μπανιέρα γεμάτη νερό και ένα ποτήρι γάλα. Αν όχι κάνε κομπρέσες. Το γάλα κάνει την πιο ήπια απολέπιση και καταπραΰνει την επιδερμίδα που έχει ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο. Είναι μάλιστα ιδανικό αν –ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ- έχεις καεί! Ναι, ασφαλώς θα κάνεις ένα ξέβγαλμα μετά και ναι θα βάλεις άφθονη κρέμα. Ό, τι και αν κάνεις όμως άσε κάτω το scrub!

Διάβασε ακόμα: Water Power! Αυτά τα προϊόντα θα σου χαρίσουν την ενυδάτωση που τόσο χρειάζεσαι το καλοκαίρι