Ιαπωνία, Σκανδιναβία, Ινδία…! Είσαι έτοιμη να ταξιδέψεις με το Dove;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ιαπωνία, Σκανδιναβία, Ινδία…! Είσαι έτοιμη να ταξιδέψεις με το Dove;

…χωρίς καν να βγεις από το μπάνιο σου!

Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι είναι ότι η μυρωδιά του Dove Original είναι απλά μοναδική. Μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα. Είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές μυρωδιές, μυρίζει… αγκαλιά, σπίτι! Είναι το γνώριμο, καθημερινό ταξίδι που κάνουμε με το Dove στη μπανιέρα και το μπουντουάρ μας όταν απολαμβάνουμε ένα αφρόλουτρο, όταν φοράμε αποσμητικό ή όταν απλά ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας. Φέτος το καλοκαίρι όμως, το Dove θέλει να μας… βγάλει από το σπίτι και να μας ταξιδέψει αλλού! Η σειρά Dove Nourishing Secrets βλέπεις, εμπλουτίστηκε με μυστικά ομορφιάς από τις γυναίκες του κόσμου και πιο συγκεκριμένα από τις ιεροτελεστίες ομορφιάς της Ιαπωνίας, της Σκανδιναβίας και της Ινδίας. Είσαι λοιπόν έτοιμη να ταξιδέψεις χωρίς καν να φτιάξεις βαλίτσες; Φύγαμε!

2.jpg

Προορισμός: Ινδία
Συστατικά: Έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου
Άρωμα: Αισθησιακό

3

Η σειρά Dove Restoring Ritual είναι κλασικά αγαπημένη και η νούμερο ένα επιλογή σου για το καλοκαίρι εξαιτίας της καρύδας (#yummy). Ανοίγοντας την κάθε συσκευασία «ξεκλειδώνεις» τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών στην Ινδία που εδώ και αιώνες χρησιμοποιούν την καρύδα και το γάλα αμυγδάλου για την φροντίδα της επιδερμίδας τους.

Τώρα, η αισθησιακή αυτή μυρωδιά που τυλίγει το σώμα σου στο μπάνιο και μετά από αυτό, όταν ενυδατώνεις την επιδερμίδα, έρχεται να σε ταξιδέψει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η αισθησιακή μυρωδιά της καρύδας και όλες οι ευεργετικές ιδιότητες αυτής και του γάλακτος αμυγδάλου, κλείστηκαν στα αγαπημένα σου αποσμητικά Dove (roll–on και spray), μεταμορφώθηκαν σε ένα απολαυστικό σαπούνι χεριών και συμπυκνώθηκαν σε μία ανάλαφρη κρέμα χεριών. Έτσι, το αισθησιακό σου ταξίδι στην Ινδία μπορεί να διαρκεί όλη την ημέρα… όπως άλλωστε και η φροντίδα Dove στην επιδερμίδα σου.

4

Προορισμός: Σκανδιναβία
Συστατικά: Μέλι και γάλα βρώμης
Άρωμα: Λαχταριστό

Μία νέα σειρά που μοιάζει με γλύκισμα έρχεται να προστεθεί στην γκάμα του Dove και είναι γεμάτη Σκανδιναβικά μυστικά, η Dove Indulging Ritual. Βλέπεις, οι γυναίκες της Σκανδιναβίας έρχονται αντιμέτωπες με extreme καιρικές συνθήκες και έτσι ξέρουν πώς να φροντίσουν βαθιά και να προστατέψουν την επιδερμίδα τους. Γι᾽ αυτό εμπιστεύονται το γάλα βρώμης και το μέλι, για να προσφέρουν στην επιδερμίδα τους τροφή και αυτό το μυστικό «έκλεισε» το Dove σε ένα νέο αφρόλουτρο και μία κρέμα σώματος που μυρίζουν σαν γλύκισμα!

5

Το μέλι αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ το γάλα βρώμης τη βοηθά να επανορθώσει τη φθορά και να «θωρακιστεί» ενάντια τις εξωτερικές επιθέσεις. Μαζί συνθέτουν τα πιο θρεπτικά προϊόντα που μπορείς να βάλεις στο μπάνιο σου πάνω στην ώρα για… τα extremes του ελληνικού καλοκαιριού που δεν είναι άλλα από το αλάτι, τον ήλιο και την άμμο που ταλαιπωρούν την επιδερμίδα σου.

6

Προορισμός: Ιαπωνία
Συστατικά: Πράσινο τσάι matcha και άνθη Sakura
Άρωμα: Φρεσκάδα

Τα άνθη Sakura ανθίζουν μία φορά το χρόνο στην Ιαπωνία και έχουν απίθανες ιδιότητες ομορφιάς. Το πράσινο τσάι matcha φτιάχνεται από τα φύλλα του πράσινου τσαγιού που φυτρώνουν στη σκιά και γι᾽ αυτό είναι γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση. Μαζί αποτελούν τη βάση για τη νέα σειρά Dove Awakening Ritual που ήρθε για να σε πάει ένα ταξίδι φρεσκάδας ως την Ιαπωνία.

7

Όλες οι ευεργετικές ιδιότητες αυτών των Ασιατικών συστατικών ομορφιάς «κλείστηκαν» σε ένα απολαυστικό αφρόλουτρο, μία μεταξένια κρέμα σώματος, σε αποσμητικά roll–on και spray αλλά και σε μία βελούδινα απαλή κρέμα χεριών που θα λατρέψεις. Έτσι μπορείς να «δανειστείς» τα αρχαία μυστικά ομορφιάς της Ιαπωνίας και να ξυπνήσεις τις αισθήσεις σου με το μοναδικά φρέσκο και ιδιαίτερο άρωμα της σειράς που προβλέπεται να γίνεται το απόλυτο best seller!

8

Προορισμός: Ιαπωνία
Συστατικά: Άνθος λωτού και γάλα ρυζιού
Άρωμα: Ντελικάτο

Όπως αντιλαμβάνεσαι, το beauty trip σου στην Ιαπωνία δεν έχει μόνο μία στάση. Μία ακόμη σειρά του Dove βασίστηκε στα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Ιαπωνίας (είναι δεκάδες) και την αγαπάς καιρό τώρα. Είναι η Dove Glowing Ritual πoυ σε πλημμυρίζει με το ντελικάτο άρωμά της και με τα πλούσια συστατικά της.

9

Τώρα,η δύναμη του άνθους λωτού και του γάλακτος ρυζιού έρχεται να χαρίσει στα χέρια σου την φροντίδα που… χαρίζουν εκείνα σε όλους τους άλλους. Κάθε φορά που πλένεις τα χέρια σου μπορείς να τους χαρίσεις ένα mini spa με το νέο κρεμοσάπουνο, που ήρθε να προστεθεί στην γκάμα του Dove Glowing Ritual, και να τα διατηρήσεις απαλά και μεταξένια ενώ το ντελικάτο του άρωμα θα σε ακολουθεί για ώρες!

Λοιπόν; Είσαι έτοιμη να ταξιδέψεις σε νέους προορισμούς; Γνώρισε τις νέες προσθήκες στην οικογένεια του Dove στα καταστήματα και πες μας για που θα ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου…