Έχουμε ένα ΜΑΓΙΚΟ tip για να μην ζεσταίνεσαι και να μην ιδρώνεις όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Έχουμε ένα ΜΑΓΙΚΟ tip για να μην ζεσταίνεσαι και να μην ιδρώνεις όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου

Μιλάμε για μαγεία!

Για το ίσιωμα των μαλλιών έχουμε μιλήσει και σου έχουμε δώσει σαφέστατες οδηγίες. Μία από αυτές ήταν και το πολύ καλό στέγνωμα. Είναι απαραίτητο για να κρατήσει κάθε χτένισμα. Επίσης, το πολύ καλό στέγνωμα των μαλλιών, είναι απαραίτητο για να μην παθαίνουμε πνευμονία ή να μην συναχωνόμαστε ενώ έξω έχει 35 βαθμούς. Ποιος το αντέχει όμως; Ποιος αντέχει να κάθεται με τις ώρες και να στεγνώνει όλα αυτά τα μαλλιά μόνο και μόνο για να καταλήγει με ιδρωμένο αυχένα μετά από τον τόσο ζεστό αέρα;

kim kardashian i dont like it gif

Κανείς! Ούτε εσύ, ούτε εμείς, ούτε η Kim ούτε κανένας. Δυστυχώς όμως το υπομένουμε για χάρη της ομορφιάς ή και της υγείας μας όμως υπάρχει μία ΙΔΙΟΦΥΗΣ λύση που δεν ξέραμε αλλά μάθαμε και μας συγκλόνισε: Το αιθέριο έλαιο μέντας! Όχι δεν θα αλείψεις με αυτό τα μαλλιά ή το σεσουάρ σου. Θα βάλεις μία σταγόνα στον αυχένα σου και, εκτός του ότι θα μυρίζεις απίθανα, θα σταματήσεις να ζεσταίνεσαι!

menta02 1000x1000

Πως θα συμβεί αυτό; Η μέντα περιέχει… μενθόλη (duh!) και η μενθόλη διεγείρει τους υποδοχείς κρύου δίνοντας έτσι την αίσθηση του... κρύου! Είναι μαγικό… ΜΑΓΙΚΟ! Με μόνο μία σταγόνα έχεις μία μόνιμη αίσθηση δροσιάς όσο ο ζεστός αέρας στεγνώνει τα μαλλιά σου, δεν ιδρώνεις, δεν ταλαιπωρείσαι, δεν χαλάει η διάθεσή σου και όλα είναι τέλεια με τον κόσμο. Δοκίμασέ το σήμερα κιόλας!

Διάβασε ακόμα:

Αυτά είναι τα προϊόντα που πρέπει να προσθέσεις στην περιποίησή σου όταν είσαι 20, 30 και 40

Έχουμε 10 λόγους γιατί φέτος πρέπει να φορέσεις πορτοκαλί κραγιόν

Oh yes! Αυτός είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να ανανεώσεις το χτένισμά σου!