Αυτά είναι τα summer essentials για το beauty kit του φετινού καλοκαιριού!

Αυτά είναι τα summer essentials για το beauty kit του φετινού καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η εποχή που αισθανόμαστε πιο ανάλαφρες και όμορφες από ποτέ. Αυτό, άλλωστε, αποκαλύπτουν και οι αλλαγές που προκύπτουν στη διατροφή μας, ο τρόπος που επιλέγουμε να ντυνόμαστε, ακόμη και το διακριτικό μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε. Λιακάδες, θάλασσα, εξοχή, βόλτες. Το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί είναι να βαφτείς. Ωστόσο, όσο ξέγνοιαστη και αν νιώθεις, υπάρχουν μερικά πράγματα στα οποία παραμένεις σχολαστικά συνεπής και ένα από αυτά είναι η προστασία του δέρματός σου.

Όσο… πλανεύτρα κι αν είναι αυτή η εποχή, φροντίζεις να υπενθυμίζεις καθημερινά στον εαυτό σου πως η περίοδος που διανύουμε- «εγκυμονεί» πολλούς κινδύνους από τους οποίους πρέπει να προφυλαχθείς προς όφελος της υγείας σου. Έχοντας, λοιπόν, ως πρώτη και βασική προτεραιότητα την προστασία και αμέσως μετά τη φυσική ανάδειξη της επιδερμίδας σου, προσπαθείς να διαπιστώσεις ποια είναι τα προϊόντα που χρειάζεται να συμπεριλάβεις στο beauty kit που έχεις καθημερινά στην τσάντα σου και το οποίο θα σε «συντροφεύει» και στις διακοπές σου.

Για να μην χάνεις χρόνο, λοιπόν, αναζητώντας τους φετινούς σου «συμμάχους», ανακαλύψαμε εμείς για εσένα τα φετινά summer essentials και στα παρουσιάζουμε στο κείμενο που ακολουθεί. Κράτα σημειώσεις!

Προστασία και κάλυψη… twenty-four seven

Όπως συμβαίνει στις περισσότερες από εμάς, έτσι και το δικό σου πρόγραμμα κάθε καλοκαίρι… «τρελαίνεται»! Οι after work προτάσεις από τις κολλητές σου γίνονται όλο και πιο τακτικές, με αποτέλεσμα να φεύγεις νωρίς το πρωί για το γραφείο και να μην έχεις την παραμικρή ιδέα τι ώρα θα επιστρέψεις στο σπίτι. Αναπόφευκτα, αυτό σημαίνει πως δεν διαθέτεις τον απαιτούμενο χρόνο ή χώρο για να φρεσκάρεις σωστά το μακιγιάζ σου και να αισθάνεσαι περιποιημένη και πλήρως «καλυμμένη». Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση; Μα φυσικά να στραφείς σε μία αντηλιακή πούδρα προσώπου, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να ανανεώνεις το μακιγιάζ σου, οποιαδήποτε στιγμή, προσφέροντας ανάλαφρο αποτέλεσμα από το πρωί έως το βράδυ. Επίσης, σου παρέχει την «πολύτιμη» UV προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες και ταυτόχρονα, σου χαρίζει μεγάλης διάρκειας κάλυψη και mat αίσθηση -δύο στοιχεία που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο τη φυσική ομορφιά του προσώπου σου. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι η Suncare Compact Powder SPF30 έχει μπει ήδη στα δικά μας «must»! Διότι κακά τα ψέματα, ποια από εμάς δεν επιθυμεί επιδερμίδα χωρίς ίχνος γυαλάδας και ανάλαφρο αποτέλεσμα, ειδικά το καλοκαίρι;

Extra tip: Τις μέρες που ο υδράργυρος κοντεύει να φτάσει στο «κόκκινο», μην ξεχνάς να έχεις μαζί σου ένα water spray «πλούσιο» σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, το οποίο με ένα «πάτημα» θα ενυδατώνει την επιδερμίδα σου, χαρίζοντάς της extra δροσιά και αναζωογόνηση.

CARROTEN 2

Ακόμη μεγαλύτερη προστασία

Βέβαια, αν το σημείο στο οποίο θέλεις να εστιάσεις περισσότερο είναι η προστασία του προσώπου σου, μην πέσεις στην παγίδα να λάβεις - υπόψη σου μόνο τον δείκτη SFP που αναγράφει η συσκευασία του αντηλιακού. Πρέπει να ελέγξεις ότι το face cream που θα επιλέξεις, θα διαθέτει ένα ενισχυμένο και καινοτόμο σύστημα προστασίας UVB+UVA+VL+IRA, το οποίο θα σε προφυλάσσει από την ανεπιθύμητη υπέρυθρη ακτινοβολία, έναν παράγοντα που «ενεργοποιεί» την πρόωρη γήρανση και είναι υπεύθυνος για σοβαρές «ασθένειες» της επιδερμίδας.

Στις δικές μας τσάντες θαλάσσης, αλλά και για τις βόλτες μας στην πόλη, θα βρεις φέτος το Carroten Mat Look Face Cream SPF30. Και αυτό, διότι διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία Anti-Shine, η οποία σου προσφέρει υψηλή προστασία και βελούδινη επιδερμίδα, χάρη στην Hydravelvet υφή του. Με άλλα λόγια, είναι η επιλογή που αξίζει να συμπεριλάβεις δίχως δεύτερη σκέψη στα δικά σου summer essentials!

CARROTEN 3

Last but not least

Ναι, το πρόσωπό σου είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία στο σώμα σου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να είσαι εξίσου προσεκτική και περιποιητική με τα υπόλοιπα, όπως τα μαλλιά σου για παράδειγμα. Η αλμύρα, οι υψηλές θερμοκρασίες και η κακή ποιότητα νερού μπορούν μακροπρόθεσμα να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στη δομή της τρίχας, εκτός αν φροντίσεις να έχεις πάντα μαζί σου ένα spray περιποίησης μαλλιών, με μη λιπαρή σύνθεση που θα ενισχύει ακόμη περισσότερο τη φυσική άμυνα των μαλλιών σου, όπως το Carroten Protect & Shine Haircare Spray.

Όπως καταλαβαίνεις, το αγαπημένο μας Carroten, δηλαδή το Νο. 1 αντηλιακό στη χώρα μας, είναι η επιλογή που αξίζει να εμπιστευτείς για μία ακόμη σεζόν. Παραμένοντας τόσα καλοκαίρια σταθερά στο «πλάι» μας, γνωρίζει ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες μας και μπορεί, εκτός από απόλυτη προστασία, να μας εγγυηθεί ένα ακόμη πιο ανέμελο και ευχάριστο καλοκαίρι, όπου κι αν αποφασίσουμε εμείς να το περάσουμε!

#CarrotenSummerEssentials