Αυτά τα beauty gadgets είναι οικονομικά και θα σε σώσουν στο πακετάρισμα των διακοπών!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτά τα beauty gadgets είναι οικονομικά και θα σε σώσουν στο πακετάρισμα των διακοπών!

Δες τι πρέπει να έχεις μαζί σου και θα ξετρελαθείς!

Έλα, παραδέξου το, στις διακοπές παίρνεις πολλά πράγματα μαζί σου και καταλήγεις να χάνεσαι ανάμεσα στα νεσεσέρ και τα τσαντάκια (για τα μαγιό δεν θα μιλήσουμε). Πολλά πράγματα τα παίρνεις μαζί γιατί σου είναι απαραίτητα όπως για παράδειγμα τη λοσιόν, το σαπούνι σου και τα βαμβάκια, το ξυραφάκι σου, το ασετόν, την μεγάλη βούρτσα που χωρίς αυτή δεν μπορείς το σεσουάρ κοκ. Τι θα έλεγες όμως αν σε πληροφορούσαμε πως, εκεί έξω, υπάρχουν gadgets τα οποία καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο, αντικαθιστούν παραπάνω από ένα προϊόντα και μπορούν να σε σώσουν στις διακοπές; Γιούχου! Θα έλεγες και θα το πεις γιατί έχουμε 5 beauty gadgets που πραγματικά θα σε ξετρελάνουν. Είσαι έτοιμη; Έχουμε και λέμε…

DDDDDD

BRAUN, SATIN HAIR 1 MINI
Είναι λίγο μεγαλύτερο από την παλάμη σου και με αυτό μπορείς να κάνεις το τέλειο ίσιωμα ή τα πιο υπέροχα χαλαρά beach waves. Άσε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και περιποιήσου τα με το πιο μικροσκοπικό εργαλείο μαλλιών που κάνει τα απάντα!

GLOV MAKEUP REMOVER

GLOV, MAKEUP REMOVER
Είναι ένα γάντι ντεμακιγιάζ που μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς σαπούνι! Ναι, χωρίς σαπούνι! Απλά το βρέχεις και βλέπεις το μακιγιάζ, τα αντηλιακά και ό, τι μπορεί να έχει επάνω το πρόσωπό σου να εξαφανίζονται. Πως το καθαρίζεις; Με σκέτο νεράκι!

MAYBELLINE NEW YORK EXPRESS REMOVER

MAYBELLINE NEW YORK, EXPRESS REMOVER
Είναι ένα βαζάκι που περιέχει ένα μαλακό υλικό. Βάζεις μέσα του το νύχι σου, το στρίβεις δεξιά και αριστερά και όταν το βγάλεις ακόμα και το κόκκινο βερνίκι (που φεύγει τόσο δύσκολα) έχει εξαφανιστεί. Αντίο ασετόν, αντίο βαμβάκια, αντίο χαλασμένο βερνίκι!

SPHYNX RAZOR

SPHYNX, RAZOR
Είναι ξυραφάκι, νερό και σαπούνι μαζί. Το ανοίγεις και ψεκάζεις με νερό τα σημεία που θες, το περιστρέφεις και περνάς το στικ σαπουνιού από τα βρεγμένα σημεία, το περιστρέφεις άλλη μία φορά και με το ξυραφάκι ξυρίζεις. Όλα σε ένα, περιποιημένα και πρακτικά. Πόσο τέλειο;

TANGLE TEEZER X SKINNY DIP COMPACT STYLER DETANGLING HAIR BRUSH LOVELY LLAMA

TANGLE TEEZER X SKINNY DIP, COMPACT STYLER DETANGLING HAIR BRUSH LOVELY LLAMA
Είναι η χτένα που δεν σπάει τα μαλλιά και χωράει στην παλάμη σου. Η συγκεκριμένη μάλιστα είναι συλλεκτική και έχει επάνω της χαριτωμένα λάμα που μας φτιάχνουν τη διάθεση και θα αντικαταστήσει το μαμούθ που παίρνεις μαζί σου στις διακοπές… σε βλέπουμε!

Διάβασε ακόμα: #PalmTreeNails το nail art σχέδιο που θα κάνει το μανικιούρ σου πολύ πιο τροπικό!