Πρέπει να δεις τα μαλλιά της Cara Delevingne από πίσω!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Πρέπει να δεις τα μαλλιά της Cara Delevingne από πίσω!

Είναι το επόμενο καλοκαιρινό σου χτένισμα!

Πόσο καιρό έχουμε να μιλήσουμε για την Cara Delevingne; Ούτε που μπορώ να θυμηθώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) αλλά ούτε και καταλαβαίνω γιατί δεν έχουμε αναφερθεί σε αυτό το κορίτσι. Καμία εμφάνισή της δεν είναι βαρετή ever και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το πόσο όμορφη είναι. Ακόμα και όταν τη βλέπεις και θεωρείς πως εντάξει, έκανε κάτι απλό, θα γυρίσει και θα δεις πως το look κρύβει εκπλήξεις. Αυτό έκανε και στην τελευταία εμφάνισή της στο Comic-Con στο San Diego. Εμφανίστηκε με ένα –ομολογουμένως- τέλειο μπλε eyeliner και έναν κότσο. Έναν απλό κότσο… ή έτσι νομίζαμε!


https://www.instagram.com/p/B0JjsmbHWqh/

Η hair stylist της Mara Roszak έκανε πάλι τα «μαγικά» της και δεν άφησε το κορίτσι μας να εμφανιστεί απλά με έναν ψηλό κότσο. Έφτιαξε έναν διπλό κότσο και μας έδειξε πως θα χτενιζόμαστε για το υπόλοιπο καλοκαίρι…


https://www.instagram.com/p/B0O3jbQi6s8/

Ναι, εννοείται θα φορέσουμε και γαλάζιο eyeliner αλλά ας κάνουμε τα βήματα ένα-ένα. Για αρχή θα πιάσουμε τα μαλλιά μας σε δύο κότσους και ελπίζουμε να κάνεις και εσύ το ίδιο γιατί είναι ό, τι πιο δροσερό και φρέσκο μπορείς να κάνεις με τα μαλλιά σου στη ζέστη!

Διάβασε ακόμα: Κοντεύει Αύγουστος! Άσε επιτέλους το μαύρο μολύβι και πιάσε το λευκό…

DPG Network