Πρέπει να δεις το τελευταίο μακιγιάζ της Lucy Boynton δια χειρός Jo Baker. Απλά πρέπει!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Πρέπει να δεις το τελευταίο μακιγιάζ της Lucy Boynton δια χειρός Jo Baker. Απλά πρέπει!

Κάθε φορά που τη μακιγιάρει μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Όσο ήταν award season, ασχολούμασταν σχεδόν κάθε εβδομάδα με το μακιγιάζ της Lucy Boynton. Η makeup artist της, η Jo Baker, τυχαίνει να είναι η αγαπημένη μας γιατί οτιδήποτε και να εμπνευστεί, καταλήγει να μοιάζει με μικρό έργο τέχνης. Κάπως έτσι, είδαμε τη Lucy να παρελαύνει στα κόκκινα χαλιά με μακιγιάζ που μας άφηναν άφωνες και που κάθε φορά, λέγαμε πως καλύτερα δεν γίνεται. Κάθε φορά η Jo μας διέψευδε και το ίδιο έκανε τώρα!


https://www.instagram.com/p/B0T-WP5n7ir/

Όπως βλέπεις, το μακιγιάζ της Lucy είναι ένα μικρό έργο τέχνης και η έμπνευση είναι η πιο απροσδόκητη! Χελιδόνια και λιωμένο μέταλλο είχε στο μυαλό της η Jo όταν δημιουργούσε το eye look της –ομολογουμένως- πανέμορφης Lucy και το αποτέλεσμα είναι όμορφο από όποια πλευρά και να το δεις.


https://www.instagram.com/p/B0SmsvSHiPm/

Όχι, δεν είναι ένα μακιγιάζ που θα μπορούσες να αντιγράψεις για την έξοδο του Σαββάτου σου αλλά δεν μπορείς να μην θαυμάσεις την εκτέλεση της ιδέας και φυσικά τα μάτια της Lucy. Σε περίπτωση τώρα που δεν θυμάσαι τα μακιγιάζ της Lucy Boynton που μας συγκλόνισε, μπορείς να τα βρεις όλα παρακάτω…

Διάβασε ακόμα: Ας μιλήσουμε λίγο για το beauty icon που λέγεται Lucy Boynton