Δες τις 6 top ανοιξιάτικες τάσεις στο μακιγιάζ και πως θα τις αντιγράψεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Δες τις 6 top ανοιξιάτικες τάσεις στο μακιγιάζ και πως θα τις αντιγράψεις

Η άνοιξη έχει έρθει για τα καλά και θέλουμε να σταματήσεις να μιλάς για τη συννεφιά… Αυτές οι μέρες σιγά σιγά τελειώνουν και στο εξής ο ήλιος θα λάμπει! Θα φορέσεις όλα σου τα φλοράλ φορέματα, θα κάνεις όμορφες πλεξίδες στα μαλλιά σου και κάπως ο κόσμος θα γίνει ομορφότερος. Το ίδιο ακριβώς θέλουμε και για το μακιγιάζ σου γι’ αυτό αποφασίσαμε να φρεσκάρουμε τη μνήμη σου θυμίζοντάς σου τις top ανοιξιάτικες τάσεις που θέλουν ροδακινί τόνους στα μάτια, φωτεινά χρώματα στα χείλη, ροδαλά μάγουλα και νύχια που κλέβουν την παράσταση. Έχουμε και λέμε λοιπόν…

2

Το ροδακινί χρώμα στα μάτια φέτος επιβάλλεται και χαιρόμαστε διπλά για αυτό. Αφενός είναι μία κολακευτική απόχρωση για όλες (μελαχρινές, ξανθές, σταρένιες και λευκές) και αφετέρου, η αγαπημένη μας Seventeen έκλεισε όλες τις peach αποχρώσεις στην πιο τέλεια παλέτα!

3

Η νέα limited edition Peach Romance Eyeshadow Collection Palette περιέχει 6 υπέροχες ματ και σατινέ σκιές που «παντρεύουν» το nude και το ροδακινί. Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις μεμονωμένα ή συνδυαστικά, να κάνεις sexy smoky looks ή διακριτικά καθημερινά μακιγιάζ. Είναι η παλέτα που θα χρησιμοποιήσεις και θα τελειώσεις πριν ακόμα έρθει ο Σεπτέμβριος!

4

Το καυτό ροζ χρώμα στα χείλη είναι κάτι που πολλές δεν τολμούν όμως φέτος θα πρέπει όλες να το κάνουν αφού οι πασαρέλες γέμισαν με hot pink lips. Ποιο είναι όμως το τέλειο φούξια; Ποιο είναι το πιο καυτό ροζ; Έχοντας δοκιμάσει δεκάδες κραγιόν, καταλήξαμε στο All Day Lip Color Νο 58 της Seventeen. Είναι μία από τις 5 νέες αποχρώσεις της ανοιξιάτικης συλλογής που μας έχει ξετρελάνει και θα το λατρέψεις σίγουρα. Έχει απίστευτη διάρκεια, υπέροχα άνετη εφαρμογή και πολύ ενυδατική σύνθεση που διαρκεί όλη μέρα, από το πρωί στο γραφείο ως και το βράδυ στα after office drinks.

5

Επόμενη τάση είναι τα ροδαλά μάγουλα. Το ρουζ φέτος μιμείται το εφέ του ήλιου στα μάγουλα και θέλει λάμψη και έντονο χρώμα! Για να αντιγράψεις ακριβώς το look πέρνα το ρουζ σου από τα σημεία που θα «έκαιγε» ο ήλιος δηλαδή από τα μήλα και τους κροτάφους και τη μύτη σου. Το τέλειο ρουζ για να πετύχεις ακριβώς αυτό το ηλιοκαμένο εφέ είναι το Pearl Blush Powder της Seventeen στην απόχρωση Νο 10. Περιέχει σκόνη από μαργαριτάρια γλυκού νερού και έλαια jojoba δημιουργώντας έτσι ένα πολύ φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα με εκτυφλωτική λάμψη. Οι δε νέες αποχρώσεις του είναι εμπνευσμένες από το ροζ της υγείας που έχουν τα μάγουλά μας το καλοκαίρι και το ηλιοβασίλεμα #perfection!

6

Επόμενη τάση είναι τα χείλη στο χρώμα της παπαρούνας. Ναι, το κόκκινο είναι στις τάσεις κάθε σεζόν αλλά φέτος είναι πιο φωτεινό και όμορφο από ποτέ. Ποιο όμως είναι το τέλειο κόκκινο; Αυτή είναι μόνιμη απορία και φέτος έχουμε την απάντηση. Βλέπεις το κόκκινο Matte Lasting Lipstick της Seventeen στην απόχρωση Νο 59 είναι πραγματικά το τέλειο κόκκινο για να αντιγράψεις τα άλικα χείλη της σεζόν. Εκτός όμως του ότι θα λατρέψεις τη ζουμερή απόχρωσή του, θα σε ξετρελάνει και η σούπερ ενυδατική του σύνθεση του που περιλαμβάνει μεν θρεπτικά έλαια (Wild Mango και Jojoba Oil) αλλά χαρίζει απόλυτα ματ αποτέλεσμα!

7

…και επειδή το matchy-matchy είναι τάση, οφείλεις να σετάρεις τα κόκκινα χείλη σου με κόκκινα νύχια. Όχι, δεν χρειάζεται να βρεις ακριβώς την ίδια απόχρωση, μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου και η νέα Studio Rapid Dry Lasting Color La Vie en Red Collection της Seventeen θα σε βοηθήσει! 6 νέες αποχρώσεις του κόκκινου συγκεντρώθηκαν σε μία συλλογή για να έχεις έναν για κάθε μέρα αλλά και για να κάνεις τα πιο Hot #GradientNails που είναι επίσης τάση!

8

Τέλος, μιλώντας για νύχια, μία από τις μεγάλες τάσεις της σεζόν είναι τα #NudeNails (έχουμε μιλήσει σχετικά) και οι πιθανότητες είναι αμέτρητες. Μπορείς να συνδυάσεις ροδαλά nude με πιο μπεζ και διακριτικά κοραλλί με καφέ για να δημιουργήσεις τα δικά σου σχέδια. Που θα τα βρεις; Η Studio Rapid Dry Lasting Color Nude it Up Collection της Seventeen τα περιέχει όλα!

Τι περιμένεις λοιπόν; Κλείσε αυτό το άρθρο, σπεύσε σε ένα κατάστημα για να κάνεις δική σου όλη τη νέα συλλογή της Seventeen και να υιοθετήσεις μέχρι και την τελευταία τάση της σεζόν!