Έκοψες αφέλειες; Έχουμε 5 tips για να μην σπάσουν τα νεύρα σου αυτό το καλοκαίρι!

Έκοψες αφέλειες; Έχουμε 5 tips για να μην σπάσουν τα νεύρα σου αυτό το καλοκαίρι!

Μην το μετανιώνεις! Οι αφέλειες είναι τέλειες

Οι αφέλειες στη θεωρία (και για τις πρώτες μέρες) είναι πάντα μία καλή ιδέα. Δίνουν τύπο, στιλ, κάνουν τις αλογοουρές και τα up do σου να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον και γενικά είναι φανταστικές… Στη θεωρία! Δυστυχώς βλέπεις, αν δεν έχεις ίσια μαλλιά ή αν δεν έχεις το δικό σου glam squad, οι αφέλειες είναι ένα μικρό βάσανο αφού πολλές φορές κάνουν τα δικά τους. Το καλοκαίρι ιδιαίτερα, η κατάσταση χειροτερεύει με τη θάλασσα, το αλάτι και την υγρασία και χάνεις κάπως την ανεμελιά σου, τα νεύρα σου σπάνε και μετανιώνεις την ώρα που άφησες το ψαλίδι να σε πλησιάσει. Σύνελθε σε παρακαλώ! Για όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση και θα την βρεις παρακάτω.

Ferretti bbt S15 027

Το πρόβλημα: Σπυράκια! Σπυράκια στο μέτωπο!
Η λύση: Αρχικά ξεκίνα να λούζεσαι συχνότερα. Ναι, οι αφέλειές σου βρωμίζουν, αυτή η βρώμα πάει στο μέτωπό σου και κάπως έτσι αποκτάς σπυράκια. Δεύτερον, σταμάτα να χρησιμοποιείς πολλά προϊόντα σε εκείνο το σημείο. Βάλε απλά αντηλιακό και άσε το δέρμα σου ήσυχο, δεν το βλέπει κανείς κάτω από τα μαλλιά έτσι κι αλλιώς. Τέλος, όταν δεν είσαι έξω στον κόσμο μάζευε τις αφέλειες με μία στέκα, μία κορδέλα, τσιμπιδάκια ή ότι άλλο θες. Το ζητούμενο είναι να αναπνεύσει η επιδερμίδα και να είναι καθαρή!

AWAKE bbt S19 023

Το πρόβλημα: Θέλεις κούρεμα αλλά δεν προλαβαίνεις πριν τις διακοπές
Η λύση: ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΟΥΡΕΨΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. Έπρεπε να το φωνάξουμε αυτό, συγνώμη. Ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει και αν δεν προλαβαίνεις να πας στο κομμωτήριο για κούρεμα, τότε θα αναγκαστείς να πας για διόρθωση οπότε αν είναι πήγαινε από την αρχή για να τελειώνεις. Και επαναλαμβάνουμε: ΜΗΝ ΚΟΥΡΕΨΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΦΕΛΕΙΕΣ ΣΟΥ.

Annakiki bbt F19 009

Το πρόβλημα: Ξυπνάς και ξυπνά μαζί σου ένα μικρό τέρας
Η λύση: Συμβαίνει στις περισσότερες οπότε μην σε παραξενεύει. Ακόμα και η Alexa Chung ξυπνάει τα πρωινά και οι αφέλειές της έχουν κάνει rave party το προηγούμενο βράδυ. Για αυτό δεν μπορείς να κάνεις πολλά όμως, αν επιτεθείς στις ατίθασες αφέλειές σου με το σεσουάρ λίγη ώρα αφού ξυπνήσεις μπορείς να σώσεις την κατάσταση σε λίγα λεπτά.

Akris bbt F17 006

Το πρόβλημα: Λαδώνουν σα να μην υπάρχει αύριο
Η λύση: Η λύση είναι μία και λέγεται ξηρό σαμπουάν. Ψεκάζεις, φρεσκάρεις και τελειώνεις σε λίγα δευτερόλεπτα. Η άλλη λύση είναι το λούσιμο και το προτιμάμε εννοείται αλλά ποιος κάθεται να ασχοληθεί με το σεσουάρ;

Dior bbt S18 023

Το πρόβλημα: Ανοίγουν, φριζάρουν και δεν κάθονται στη θέση τους
Η λύση: Είτε το πιστεύεις είτε όχι και εδώ η λύση είναι το ξηρό σαμπουάν. Τις κάνει πιο εύπλαστες και αφράτες και έτσι μπορείς να τις τιθασεύσεις με τα χέρια σου ή με μία βούρτσα. Άσε που απορροφά την υγρασία και ως δια μαγείας σταματά το φριζάρισμα.

Διάβασε ακόμα: Aν έχεις σγουρά μαλλιά, έχουμε όλη την καλοκαιρινή έμπνευση που χρειάζεσαι για να χτενιστείς!