Αυτό το λάθος κάνεις με το highlighter και δείχνεις ιδρωμένη αντί για λαμπερή…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό το λάθος κάνεις με το highlighter και δείχνεις ιδρωμένη αντί για λαμπερή…

Αν το σταματήσεις θα είναι όλα πολύ καλύτερα

Το highlighter το καλοκαίρι, είναι σαν τα παγάκια στον καφέ μας! Είναι αυτό που δίνει το κάτι παραπάνω στο βραδινό μακιγιάζ και αναδεικνύει το μαύρισμά μας. Υπάρχει λοιπόν σε κάθε νεσεσέρ αλλά… προκαλεί και εκνευρισμό! Μα δεν είναι εκνευριστικό να φοράς το Highlighter σου και να καταλήγεις να μοιάζεις σα να τελείωσες μόλις το μάθημα του spinning; Υπάρχει ένα πράγμα που κάνεις λάθος και φαίνεσαι ιδρωμένη αντί για λαμπερή και θα στο πούμε ευθύς αμέσως για να το σταματήσεις!

Versace bbt F11 043

Τα πάντα στο Highlighter εξαρτώνται από την τοποθέτηση. Πρέπει να το βάλεις στα σωστά σημεία για να αναδείξει το πρόσωπό σου και να σου χαρίσει sexy λάμψη. Αν το βάλεις πολύ κοντά στα μάτια σου θα αναδείξει τις ρυτίδες σου… Αν το βάλεις γύρω από τη μύτη θα αναδείξει τους διεσταλμένους πόρους σου… Τα ξέρεις όμως αυτά. Τι κάνεις λοιπόν λάθος; Το βάζεις στο μέτωπο!

Versace bbt F15 106

Ναι, μπορεί να βλέπεις τις bloggers να το φορούν έτσι στο Instagram αλλά, όπως έχουμε πει δεκάδες φορές, το Instagram δεν είναι η πραγματική ζωή. Το φορούν σε ελεγχόμενο περιβάλλον με συγκεκριμένα φώτα. Εσύ το φοράς και βγαίνεις στον πραγματικό κόσμο που δεν είναι ελεγχόμενος. Πάρε λοιπόν τον έλεγχο της λάμψης σου και φόρα το Highlighter στα ζυγωματικά και τη ράχη της μύτης σου (με φειδώ!). Έτσι θα είσαι λαμπερή και sexy, όχι ιδρωμένη!

Διάβασε ακόμα: Η κρέμα ματιών ΔΕΝ είναι μόνο για τα μάτια. Διάβασε πώς θα σώσει άλλο ένα σημείο του προσώπου σου