Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Οι αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις πριν βγεις στον ήλιο

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Οι αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις πριν βγεις στον ήλιο

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το καλοκαίρι αποτελεί την εποχή της ανεμελιάς, των πιο ξέγνοιαστων στιγμών και των γλυκών εκείνων αναμνήσεων, που μας συντροφεύουν μία ζωή.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως όσο και αν θέλουμε να απολαμβάνουμε αμέριμνες το καλοκαίρι μας, η περίοδος που διανύουμε «κρύβει» πολλούς κινδύνους για την υγεία και συγκεκριμένα, την επιδερμίδα μας. Το γεγονός πως η ηλιακή ακτινοβολία βλάπτει το δέρμα μας δεν αποτελεί μυστικό, άλλωστε. Το πρόβλημα είναι, ωστόσο, πως παρά το γεγονός ότι ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και των Social Media, πολλοί είναι οι «μύθοι» αναφορικά με την προστασία μας από τον ήλιο που έχουν επικρατήσει ως τις μέρες μας.

Ιδού, λοιπόν, όσα θέλουμε να γνωρίζουμε.

Αντηλιακό να 'ναι και… ό,τι να 'ναι

Θα βάζατε στα παιδιά σας οποιοδήποτε καπέλο και μαγιό; Γιατί να τους βάλετε, λοιπόν, οποιοδήποτε αντηλιακό; Ναι, είναι σημαντικό να προστατεύεστε χρησιμοποιώντας αντηλιακά για το πρόσωπο και το σώμα όμως, προκειμένου να το κάνετε σωστά και επαρκώς, πρέπει να ανακαλύψετε το κατάλληλο προϊόν. Και τι πιο κατάλληλο υπάρχει για την επιδερμίδα σας από μια μάρκα που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε εδώ και πολλά χρόνια και προσφέρει φροντίδα για κάθε επιδερμίδα; Το γεγονός πως η NIVEA SUN αποτελεί τη Νο.1 μάρκα αντηλιακής προστασίας στον κόσμο σίγουρα δεν είναι τυχαίο!

NIVEA DIAKOPES 2

Δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάλω στο παιδί λίγο από το αντηλιακό μου

Σίγουρα, το παιδί δεν θα πάθει κάτι αν εφαρμόσεις στο πρόσωπο και το σώμα του μία ποσότητα από το αντηλιακό των μεγάλων. Ωστόσο, το δερματάκι του δεν θα προστατευτεί πλήρως με ένα προϊόν το οποίο απευθύνεται σε ενήλικους. Και αυτό διότι η παιδική επιδερμίδα είναι πιο λεπτή και πιο ευαίσθητη από αυτή των «μεγάλων» με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπής στην επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία και τα εγκαύματα που προκαλούνται από τον ήλιο!



Είναι, λοιπόν, σημαντικό να προσφέρεις στα παιδιά υψηλή αντηλιακή προστασία και για να το πετύχεις αυτό, θα χρειαστεί να έχεις πάντα μαζί σου αυτό το καλοκαίρι προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα, για να απαντούν στις αυξημένες ανάγκες της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας. Τα καλά νέα είναι πως με την ολοκληρωμένη σειρά NIVEA SUN Kids Protect & Play θα έχεις όλα όσα θέλεις για να είσαι σίγουρη πως τα παιδιά σου θα παίζουν φέτος με ασφάλεια κάτω από τον ήλιο. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι η διπλά αδιάβροχη σύνθεση αυτών των παιδικών αντηλιακών, επιτρέπει αδιάκοπο και ξέγνοιαστο παιχνίδι τόσο έξω στην παραλία όσο και μέσα στη θάλασσα! Στην επόμενη εξόρμησή σου στην πλαζ, λοιπόν, η μόνη σου έγνοια θα είναι να εφαρμόζεις το αντηλιακό κάθε δύο ώρες και φυσικά μετά το κολύμπι και το σκούπισμα με την πετσέτα για προστασία που διαρκεί!

NIVEA ANTIILIAKO

Τα άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα δεν πρέπει να κάθονται τον ήλιο

Το γεγονός πως κάποιος έχει ευαίσθητη επιδερμίδα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να απολαμβάνει στο ελάχιστο στιγμές ξεγνοιασιάς κάτω από τον ήλιο και χωρίς να σκέφτεται τους ερεθισμούς και τις αλλεργίες! Διότι σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας επιλογές που προσφέρουν ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία και για την μη ανεκτική στον ήλιο επιδερμίδα, όπως τη νέα σειρά ενηλίκων.

Τα προϊόντα της προστατεύουν ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Την ίδια ώρα, η καινοτόμα -χωρίς άρωμα- σύνθεσή τους συνδυάζει μοναδικά την αντηλιακή προστασία με την περιποιητική και αντιοξειδωτική δράση φυσικών συστατικών, όπως εκχύλισμα βιολογικής aloe vera, γλυκόριζας και ελαίου jojoba, ενώ ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ερεθισμών και αλλεργικών αντιδράσεων που οφείλονται στον ήλιο!

NIVEA 4

Τα αντηλιακά δεν βλάπτουν τη θάλασσα

Για το τέλος αφήσαμε έναν ακόμη μύθο που αξίζει να καταρρίψουμε και ο οποίος δεν αφορά στο δέρμα μας αλλά… τις θάλασσες στις οποίες κολυμπάμε κάθε καλοκαίρι. Μπορεί να μην το γνώριζες, ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες συγκεκριμένα UV φίλτρα που περιέχονται στα αντηλιακά -και για την ακρίβεια, το oxybenzone και το octinoxate- βλάπτουν το θαλάσσιο οικοσύστημα, καθώς είναι ύποπτα για τον αποχρωματισμό και τη λεύκανση των κοραλλιών!

Αρκεί να αναλογιστούμε πως τα κοράλλια είναι o βασικός πυλώνας του θαλάσσιου οικοσυστήματος για να κατανοήσουμε πόσο σημαντικό είναι το εν λόγω ζήτημα. Η NIVEA SUN, λοιπόν, δεν χρησιμοποιεί τα παραπάνω συστατικά στις συνθέσεις της, προσφέροντας έτσι την καλύτερη φροντίδα σε σένα και την ίδια ώρα, περιορίζοντας σημαντικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων της στο θαλάσσιο οικοσύστημα!

Με τις κατάλληλες επιλογές -δηλαδή εκείνες που ταιριάζουν στις ανάγκες της δικής μας επιδερμίδας- και τη σωστή πληροφόρηση, λοιπόν, μικροί και μεγάλοι μπορούμε να ζήσουμε φέτος στο έπακρο το πιο αξέχαστο καλοκαίρι, χωρίς τίποτε να μας περιορίζει! Ας το απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε!

#niveasun #ownthesummer