5 tips για κόκκινα χείλη που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5 tips για κόκκινα χείλη που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα

Το κόκκινο ήταν είναι και θα είναι τάση άλλωστε

Το κόκκινο κραγιόν ήταν είναι και θα παραμείνει τάση από τώρα και μέχρι το τέλος του κόσμου. Κάθε χρόνο, κάθε σεζόν βλέπουμε τα μοντέλα στις πασαρέλες με κάποια κόκκινη απόχρωση στα χείλη τους και το ίδιο συμβαίνει και στον δρόμο! Το κόκκινο δεν έχει εποχή ούτε περίσταση, μπορεί να φορεθεί με δεκάδες συνοδευτικά μακιγιάζ αλλά έχει μερικές δυσκολίες. Αφήνει σημάδια στα ποτήρια, χρειάζεται ρετους συχνά, μουτζουρώνει και γενικά θέλει λίγη προσοχή. Ξέρουμε τι θα πεις… Υπάρχουν κόκκινα κραγιόν μακράς διάρκειας που τα φοράς και το ξεχνάς αλλά κάποιες δεν τα αντέχουν! Επίσης, τι γίνεται αν η απόχρωση που αγαπάς δεν διατίθεται σε μακράς διάρκειας φόρμουλα;

Genny bbt F19 009

Εδώ ερχόμαστε εμείς και τα tips που μάθαμε από τους ειδικούς για να βοηθήσουμε την κατάσταση. Περιμένοντας λοιπόν τον χειμώνα και έχοντας ήδη στην παράταξη όλα τα κόκκινα κραγιόν μας, είπαμε να σου θυμίζουμε τα 5 tips Που θα σε βοηθήσουν περισσότερο για να έχεις τέλεια εφαρμογή και αποτέλεσμα! Έχουμε και λέμε…

cowomen Fw09BHYfN5Q unsplash

#1 Τα σημάδια στο ποτήρι…
Ναι, είναι πολύ εκνευριστικά και πολλές φορές σε παιδεύουν στο πλύσιμο. Υπάρχει όμως τρόπος να τα αποφύγεις ακόμα και αν φοράς το πιο κρεμώδες κραγιόν! Πριν πιείς τη γουλιά σου γλύψε ελαφρά το χείλος του ποτηριού και δεν θα μείνει κανένα σημάδι. ΜΗΝ γλύψεις τα χείλη σου… Μπορεί να μην αφήσεις και πάλι σημάδι στο ποτήρι αλλά σίγουρα θα μουτζουρωθείς!

Simple And Pain free Ways To Get Fuller Lips Without The Need For Lip Fillers lip biting

#2 Το τέλειο κόκκινο
Για να βρεις το τέλειο κόκκινο για εσένα δεν έχεις παρά να δαγκώσεις τα χείλη σου! Όχι μία φορά… Δάγκωσέ τα μερικές φορές έτσι ώστε να γίνουν κόκκινα και η απόχρωση που θα πάρουν είναι αυτή που πρέπει να αναζητήσεις. Μην το παρακάνεις όμως, είπαμε να βρεις τη σωστή απόχρωση, όχι να τραυματιστείς!

C of Comfort ham S17 009

#3 Η διάρκεια
Όπως είπαμε και πιο πάνω, υπάρχει πιθανότητα να έχεις βρει το τέλειο κόκκινο κραγιόν αλλά να μην είναι σταθερό και μακράς διάρκειας. Τι κάνεις τότε; Βάζεις πούδρα! Φοράς το κραγιόν σου κανονικά, βάζεις από πάνω ένα λεπτό κομμάτι χαρτομάντηλου και απευθείας επάνω του περνάς λίγη πούδρα. Εφαρμόζεις ξανά το κραγιόν σου και η διάρκειά του θα τριπλασιαστεί!

Sachin e Babi ham F16 004

#4 Το περίγραμμα
Το περίγραμμα όπως ξέρεις πρέπει να είναι είτε nude, είτε στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν σου, είτε έναν τόνο πιο ανοιχτή. Μπορείς όμως να κάνεις και κάτι άλλο! Μπορείς να κάνεις το περίγραμμα των χειλιών σου με κονσίλερ και έτσι να έχεις ένα απίστευτα σταθερό αποτέλεσμα. Μπορείς ακόμα, να χρησιμοποιήσεις το κονσίλερ σου σαν «γόμα» για να διορθώσεις το περίγραμμα των χειλιών σου. Γενικά το κονσίλερ είναι πολύ φίλος μας.

arrow

#5 Η πινελιά που κάνει τη διαφορά
Το highlighter δίνει τέλεια λάμψη στα ζυγωματικά και γενικά τα σημεία που θέλεις να τονίσεις και μπορεί να κάνει θαύματα για το red lip look σου. Μόλις ελάχιστη ποσότητα στο τόξο των χειλιών σου θα κάνει το στόμα σου να δείχνει πιο ζουμερό και θα δώσει αυτό το κάτι παραπάνω στο αποτέλεσμα που πραγματικά θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Δοκίμασέ το.

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η απόχρωση κόκκινου κραγιόν που θα φοράμε όλη την επόμενη σεζόν