Σε ταλαιπωρούν τα λευκά κάθε 20 μέρες; Δες εδώ 4 τρόπους για να γλιτώσεις!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Σε ταλαιπωρούν τα λευκά κάθε 20 μέρες; Δες εδώ 4 τρόπους για να γλιτώσεις!

Είναι απλό και θα σταματήσεις να στρεσάρεσαι για το ραντεβού σου στο κομμωτήριο

Τα λευκά μαλλιά είναι εκνευριστικά. Εμφανίζονται στους κροτάφους, στη χωρίστρα και σε διάσπαρτα σημεία σχεδόν κάθε 20 μέρες και μας κάνουν να αγχωνόμαστε για να κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριο. Δεν μπορούμε να αφήσουμε κάτω τα μαλλιά μας (χωρίστρα), ούτε να τα πιάσουμε ψηλά (κρόταφοι) και γενικά μας ταλαιπωρούν πολύ. Αυτό το αστείο έπρεπε επιτέλους να τελειώσει και έτσι ψάξαμε και βρήκαμε 4 τέλειες λύσεις για τα λευκά ανάμεσα στις βαφές. Είναι 4 προϊόντα πρακτικά και αποτελεσματικά και δεν θα σε προδώσουν ούτε αν σε πιάσει η βροχή στο δρόμο (όταν επιτέλους βρέξει)! Όχι, όχι δεν είναι όλα σπρέι… Έχουμε 4 διαφορετικούς τύπους που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη… We’ve got you girl!

Simoens bty S15 028

Κρέμα μαλλιών KOLESTON, COLOR CONCEALER
Το φοράς σε κάθε λούσιμο τοπικά, όπου έχεις λευκά και εκείνη τα καλύπτει κάθε φορά από λίγο έτσι ώστε να μπορέσεις να παρατείνεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο και παράλληλα να έχεις λαμπερά, ενυδατωμένα και δυνατά μαλλιά. Είναι το νέο λατρεμένο μας!

KOLESTON COLOR CONCEALER ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Σπρέι L' OREAL PARIS, MAGIC
Υπάρχουν πολλά και όλα κάνουν πολύ καλή δουλειά αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μας. Έχει την πιο πουδρένια, ανάλαφρη υφή αλλά καλύπτει τέλεια τα λευκά και το στόμιο ακριβείας του σε προστατεύει από τα… ατυχήματα σε περίπτωση που ψεκάσεις βιαστικά!

L OREAL PARIS MAGIC

Μάσκαρα SYOSS, HAIR MASCARΑ
Είναι ιδανική αν θέλεις να κάνεις λεπτοδουλειά ή απλά να καλύψεις τα λευκά που εντόπισες αφού πιάσεις τα μαλλιά σου. Είναι ακόμα πολύ πρακτική γιατί μπορείς να την έχεις στην τσάντα σου για ρετους On the go!

SYOSS HAIR MASCARA

Σκιά WELLA PROFESSIONALS, INSTA RECHARGE
Το μικροσκοπικό της πινελάκι σου επιτρέπει να εξαφανίσεις τα λευκά ένα-ένα αν θέλεις ακόμα και αν έχεις πολύ λεπτές ανταύγειες. Είναι το απόλυτο εργαλείο που μπορεί να σε κάνει να αποφύγεις το κομμωτήριο για πολύ, πολύ καιρό!

WELLA PROFESSIONALS INSTA RECHARGE ΑΝΟΙΧΤΟ ΞΑΝΘΟ

Είδες λοιπόν που υπάρχουν λύσεις για όλες; Διάλεξε το δικό σου προϊόν και μην αφήνεις τα λευκά μαλλιά να σε ταλαιπωρούν!

Διάβασε ακόμα: Είσαι καστανή; Έχουμε ιδέες για να κάνεις ανταύγειες όσο σκούρα και αν είναι τα μαλλιά σου