Τρεις νέες συνήθειες ομορφιάς που πρέπει να υιοθετήσεις ASAP!

Τρεις νέες συνήθειες ομορφιάς που πρέπει να υιοθετήσεις ASAP!

Μία είναι η μεγάλη «μάχη» με την οποία κάθε σύγχρονο κορίτσι έρχεται αντιμέτωπο. Αυτή με τον χρόνο. Μέσα σε μία απαιτητική καθημερινότητα που περιλαμβάνει υποχρεώσεις εντός και εκτός γραφείου, εξαντλητικές προπονήσεις στο γυμναστήριο, διάβασμα για το μεταπτυχιακό και δουλειές του νοικοκυριού, είναι να απορείς πώς κατορθώνουν μερικές να δείχνουν πάντα αψεγάδιαστες. Βάζει όλες εμάς, τις υπόλοιπες, να αναρωτιόμαστε: «Μα πώς τα καταφέρνει; Μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος». Κακά τα ψέματα, ο «πολύτιμος» ελεύθερος χρόνος που μπορούμε να διαθέσουμε για τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όσο πάει και λιγοστεύει. Στο χέρι μας είναι όμως, πώς θα επιλέξουμε να τον μοιράσουμε.

Η αλήθεια είναι πως όσο ανάγκη έχουμε να συναναστραφούμε τους φίλους και την οικογένειά μας, εξίσου αναγκαίο είναι για εμάς να ξεκλέψουμε λίγες ώρες μέσα σε στην εβδομάδα για την προσωπική μας περιποίηση και δη τη φροντίδα του προσώπου μας. Επειδή κανείς, άρα ούτε εσύ υποθέτω, δεν θέλει να κάνει εκπτώσεις που αφορούν στους κοντινούς του ανθρώπους, υπάρχουν τρεις insta beauty συνήθειες με την υπογραφή της Nuxe, που υπόσχονται πως σε λιγότερο από τρία λεπτά, όχι μόνο θα σου χαρίσουν το απαραίτητο «boost» υγείας και ομορφιάς, αλλά θα σε ανακηρύξουν… βασίλισσα στον αέναο καθημερινό μαραθώνιο με τον χρόνο.

Καθαρισμός και απαλότητα ΤΩΡΑ!

Μέχρι πρότινος, για να πραγματοποιήσεις έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου έπρεπε να βρεις και να κλείσεις κάποιο διαθέσιμο ραντεβού σε κέντρο αισθητικής και έπειτα να καταφέρεις να χωρέσεις την επίσκεψή σου σε ένα ήδη βεβαρυμμένο πρόγραμμα. Πλέον, χάρη στην , χάρη στην Insta-masque για βαθύ καθαρισμό και απαλότητα το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να παραμείνεις για δύο επιπλέον λεπτά στην μπανιέρα σου, εφαρμόζοντας τη μάσκα με το φρουτώδες άρωμα στο πρόσωπό σου και ξεβγάζοντας με άφθονο νερό! Η λευκή άργιλος και το ροδόνερο έχουν τη δυνατότητα να απομακρύνουν τους πόρους και να χαρίζουν στην επιδερμίδα μας τη ματ και λεία όψη που τόσο επιθυμούμε. Με άλλα λόγια, τέσσερα λεπτά είναι ο συνολικός χρόνος που θα διαθέσεις εβδομαδιαίως για δύο εφαρμογές. Απίθανο έτσι;

NUXE ASAP 1

Ένα ευεργετικό μασάζ με άρωμα… τριαντάφυλλο!

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, τα νεκρά κύτταρα που συγκεντρώνονται σε βάθος χρόνου στην επιφάνεια της επιδερμίδας μας, εμποδίζουν τα νέα υγιή κύτταρα να «ανέβουν» προς τα πάνω, να παράγουν το αναγκαίο κολλαγόνο και να αυξήσουν τα επίπεδα του υαλουρονικού οξέος, με αποτέλεσμα να καταλήγει να μπλοκάρει όλο το σύστημα εσωτερικά. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που οι ειδικοί με κάθε ευκαιρία επισημαίνουν πως η απολέπιση οφείλει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι στη ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας που περιποιείται τον εαυτό της. Αν μέχρι σήμερα θεωρούσες πως δεν σου περισσεύει χρόνος για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου μία καλή απολέπιση, η μάσκα από 100% φυσικούς μικροκόκκους πυριτίας, ροδόνερο και έλαιο μακαντέμια της νέας σειράς από τη Nuxe, είναι η προσθήκη στο ντουλάπι του μπάνιου που θα σου αλλάξει σύντομα γνώμη.

Εφαρμόζοντας το ροζ gel με άρωμα τριαντάφυλλο και κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ σε όλο το πρόσωπο για δύο λεπτά, η επιδερμίδα σου θα δείχνει πιο απαλή και φωτεινή από ποτέ! Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις!

NUXE ASAP 2

Detox για μία επιδερμίδα που ακτινοβολεί… υγεία!

Σε περίπτωση που η καθημερινότητά σου απαιτεί να κινείσαι πολλές ώρες την ημέρα στην επιβαρυμένη ατμόσφαιρα της πόλης, καλό θα ήταν να θέσεις ως προτεραιότητα την αποτοξίνωση της επιδερμίδας σου από τα μικρόβια και τους ρύπους που συσσωρεύονται καθημερινά στο πρόσωπό σου. Για να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι το επιδερμικό detox, αρκεί να σκεφτείς πως πιθανόν η ρύπανση του αέρα είναι ο λόγος που μολύνεται και γεμίζει με μεγάλη συχνότητα σπυράκια το δέρμα σου. Τη λύση στο παραπάνω πρόβλημα έρχεται να σου δώσει το μαύρο gel της Insta-masque για αποτοξίνωση και λάμψη , το οποίο με μία ή και δύο εφαρμογές την εβδομάδα, θα βοηθήσει την επιδερμίδα σου να μπορέσει επιτέλους να πάρει μία «ανάσα» αναζωογόνησης. Το ντελικάτο και ξυλώδες άρωμά του από κέδρο και περγαμόντο, είναι βέβαιο πως από μία καθημερινή beauty συνήθεια θα το αναγάγει στην προσωπική σου… λατρεία!

Κλείνοντας, το τελευταίο πράγμα που θέλω να σου υπενθυμίσω, είναι μία φράση που όταν ήμασταν πιο μικρές ακούγαμε πολύ συχνά από τους γονείς μας και η οποία ισχυριζόταν πως «όποιος θέλει μπορεί». Ναι, ο χρόνος μπορεί να μην έρθει ποτέ με το μέρος μας, αλλά ευτυχώς πάντα θα υπάρχουν καινοτόμα προϊόντα, όπως οι σύγχρονες insta-masque της Nuxe, ειδικά σχεδιασμένα για να κάνουν ακόμη πιο εύκολη και πολύ πιο απολαυστική την καθημερινότητά μας.