Beauty Alert: Αυτή είναι η σειρά που προστατεύει και «ξεδιψάει» την επιδερμίδα σου!

Beauty Alert: Αυτή είναι η σειρά που προστατεύει και «ξεδιψάει» την επιδερμίδα σου!

Στην τελική τη ζητούσα; Μία κρέμα που θα «ξεδιψάει» την επιδερμίδα μου σε βάθος και όχι μόνο επιφανειακά.

Μία από τις μεγαλύτερες και δυσκολότερες «μάχες» που έχει να δώσει ένα σύγχρονο κορίτσι, είναι να καταφέρει να βρει μέσα από εκατομμύρια προϊόντα ομορφιάς την κατάλληλη ενυδατική κρέμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της. Ναι, been there, done that! Oμολογώ πως εκτός από χρήματα, στο παρελθόν έχω ξοδέψει εξίσου αλόγιστο χρόνο μέχρι να μπορέσω να βρω τη φυτική φόρμουλα που θα με ικανοποιεί και δεν θα προκαλεί ακόμη περισσότερα προβλήματα στο ήδη ταλαιπωρημένο πρόσωπό μου. Στην τελική τη ζητούσα; Μία κρέμα που θα «ξεδιψάει» την επιδερμίδα μου σε βάθος και όχι μόνο επιφανειακά, δηλαδή στα ψηλότερα στρώματα, ενώ συγχρόνως θα λειτουργεί σαν «ασπίδα» για το πρόσωπό μου, ενάντια στη βλαβερή ρύπανση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

Όλες οι προηγούμενες δοκιμές που έκανα σε προϊόντα αποδείχθηκαν άκαρπες, μέχρι που από καθαρή τύχη ανακάλυψα τα καινοτόμα προϊόντα περιποίησης προσώπου Crème Fraîche® de Beauté της Nuxe! Τι ήταν αυτό με έκανε να την ξεχωρίσω από τις υπόλοιπες; Το γεγονός πως έδινε επιτέλους λύση στο βασικότερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ένα κορίτσι όπως εγώ, το οποίο ζει και κινείται όλη μέρα στην πόλη: Τα υψηλά επίπεδα ρύπανσης, κρατώντας βέβαια την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη και καθαρή για όσο το δυνατόν περισσότερο! Αν αναρωτιέσαι ποια είναι η… μυστική φόρμουλα που κρύβεται πίσω από όλα αυτά, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαβάσεις το κείμενο που ακολουθεί!

akolou8ei

Ένα δώρο από τη… μαμά φύση!

Παραμένοντας πιστή στην παραδοσιακή παραγωγή των προϊόντων της, η οποία ως επί το πλείστον αποτελείται από φυτικούς γαλακτώδεις χυμούς παρμένους από το υδατοδιαλυτό και λιποδιαλυτό μέρος φυτών όπως η ακάκια, το πράσινο τσάι, το αμύγδαλο, η βρώμη, αποφάσισε αυτή τη φορά να επενδύσει στα κόκκινα φύκια της Βαλτικής Θάλασσας. Εκχυλίζοντας με μία φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο το «πολύτιμο» σάκχαρο που υπάρχει στο εσωτερικό των φυκιών και συνδυάζοντάς το με φυτικούς γαλακτώδεις χυμούς και θαλάσσια άλατα, προέκυψε ένα «θαυματουργό» μόριο που έχει τη δυνατότητα να συγκρατεί την υγρασία επιφανειακά, αλλά και βαθύτερα στο εσωτερικό της επιδερμίδας μας. Συγκεκριμένα, η σύσταση της ανανεωμένης σειράς crème fraîche® de beauté της Nux ενισχύει τη λειτουργία του υδρολιπιδικού φιλμ, τον φυσικό ενυδατικό παράγοντα που μπορεί και «παγιδεύει» το νερό στα βαθύτερα στρώματα, ενώ πιο επιδερμικά βοηθάει στην επιπλέον παραγωγή υαλουρονικού οξέως. Δεν είναι τυχαίο ούτε παράλογο, λοιπόν, να υπόσχεται 48ωρη ενυδατική δράση και να την πετυχαίνει!

pettyxaineiiii

Για μία anti-pollution καθημερινότητα

Σύμφωνα τώρα με τη μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην πολύβουη πόλη του Παρισίου, όπως αποδείχθηκε από τις 21 γυναίκες που εφάρμοσαν την κρέμα στο μισό μέρος του προσώπου τους, η διαφορά που προκύπτει από τη χρήση των προϊόντων crème fraîche® de beauté της Nuxe είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτη, για αυτό και πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβεις κάποια από αυτά στην καθιερωμένη beauty routine σου! Αφού βόλταραν μία ολόκληρη ημέρα οι 21 συμμετέχουσες στην καλοκαιρινή «Πόλη του Φωτός», στο τέλος οι ειδικοί κατέγραψαν τη συσσώρευση των ρυπογόνων σωματιδίων, καταλήγοντας πως στην πλευρά του προσώπου που δεν είχε εφαρμοστεί η κρέμα, η συσσώρευση ήταν τέσσερεις φορές μεγαλύτερη από την πλευρά που είχε καλυφθεί. Αυτό ίσως οφείλεται στη δυνατότητα των κόκκινων φυκιών να ενισχύουν τις στενές συνάψεις της επιδερμίδας, διασφαλίζοντας έτσι επιπλέον και τη στεγανότητά της.

Σε κάθε περίπτωση, η μοναδική σειρά της Nuxe crème fraîche® de beauté είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας, το οποίο σημαίνει πως σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Εκτός από την αγαπημένη μου κρέμα 48ωρης ενυδάτωσης με πλούσια υφή, περιλαμβάνει άλλη μία με πιο ελαφριά σύνθεση, ένα serum εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ για extra δροσιά και μία μάσκα που αρκούν μόλις δύο εφαρμογές εβδομαδιαίως για να ανακουφίσει την επιδερμίδα και να σου χαρίσει ένα επιπλέον boost ενυδάτωσης. Παρά τα πολλαπλά οφέλη που μας παρέχει, αυτό που έκανε εμένα να την αγαπήσω και είναι βέβαιο πως θα σε κερδίσει και εσένα, είναι η ακαταμάχητη αίσθηση καθαρότητας που χαρίζει στο δέρμα, καθώς και οι φίνες μυρωδιές ξύλου, φρέζιας, πορτοκαλιάς και γιασεμιού που θα δώσουν μία αναζωογονητική διάθεση στις ημέρες σου!