The queen’s experts! Ο Πάνος Καλλίτσης μας εξήγησε πως θα πετύχουμε αυτό το χτένισμα της JLo

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
The queen’s experts! Ο Πάνος Καλλίτσης μας εξήγησε πως θα πετύχουμε αυτό το χτένισμα της JLo

Είναι πολύ απλό και τόσο μα τόσο όμορφο

Το να πλέξουμε το εγκώμιο του Πάνου Καλλίτση είναι πλέον… περιττό! Είναι ο κομμωτής που «κρύβεται» πίσω από τα μαλλιά πολλών celebrities και η δουλειά του μιλά από μόνη της. Πάρε παράδειγμα το τέλειο κόκκινο χρώμα της Ελεονώρας Μελέτη για το οποίο και μας μίλησε αναλυτικά!


https://www.instagram.com/p/B3rs6QpFXk1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι όμως η όμορφη Ελεονώρα το θέμα μας σήμερα αλλά… η Jennifer Lopez! Βλέπεις, o κομμωτής της JLo ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία και το χτένισμα του καρέ της απλά μας ξετρέλανε! Είναι ίσιο αλλά με κίνηση, έχει όγκο, έχει υφή, είναι απλά τέλειο και θέλουμε να το κάνουμε και εμείς! Τηλεφωνήσαμε λοιπόν στον δικό μας celebrity hairstylist Πάνο Καλλίτση, για να μας δώσει λεπτομέρειες και tips και σαν πραγματικός gentleman όχι απλά μας έδωσε συμβουλές αλλά οδηγίες βήμα βήμα!


https://www.instagram.com/p/B4v6OkPhX7a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι πολύ ωραίο χτένισμα και μπορούν να το κάνουν όλες οι γυναίκες, με όποια υφή μαλλιών και αν έχουν. Ακόμα και τα λεπτά άτονα μαλλιά μπορούν να μεταμορφωθούν έτσι αν γίνει σωστή προετοιμασία και σωστό στέγνωμα» μας είπε ξεκινώντας και χαρήκαμε ιδιαίτερα γιατί η μάχη μας με τον όγκο είναι παροιμιώδης! «Για αυτό το εφέ θα πρέπει να γίνει στέγνωμα ανάποδα ώστε να ανασηκωθεί καλά η ρίζα αφού έχουμε ψεκάσει με ένα προϊόν υφής για έξτρα αλλά ελαφρύ όγκο. Τα εργαλεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν είναι πρέσα ή χοντρό ψαλίδι ή αυτοκόλλητα χοντρά ρόλεϊ» και καθώς κρατούσαμε σημειώσεις ξεκίνησε να μας εξηγεί τη διαδικασία βήμα προς βήμα…

«Χωρίζουμε τα μαλλιά μας με μια χωρίστρα στη μέση, παίρνουμε 4-6 ίσα τμήματα και τα τυλίγουμε προς τα έξω (ψαλίδι-πρέσα-ρόλεϊ), μόλις τελειώσουμε, τα χτενίζουμε με μια χοντρή χτένα προς τα πίσω. Τέλος, κάνουμε μία πλαγιά χωρίστρα δεξιά ή αριστερά και τα φέρνουμε από την αντίθετη πλευρά. Σταθεροποιούμε με μια ελαφριά λακ και έτοιμο!» είναι όντως πολύ εύκολο αν το σκεφτείς και το μυστικό είναι το ανάποδο τύλιγμα! Εμείς θα το δοκιμάσουμε αύριο κιόλας… Εσύ; Ευχαριστούμε πολύ Πάνο!

Διάβασε ακόμα: Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε ginger & μιλήσαμε με τον Πάνο Καλλίτση για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες