Ο DrK έχει την τέλεια κρέμα ματιών

Ο DrK έχει την τέλεια κρέμα ματιών

Σβήστε σακούλες, ρυτίδες και κούραση με την 24 Η Age Block Eyes.

Η DrK 24 Η Age Block Eyes είναι μία ενυδατική αντιοξειδωτική κρέμα για εντατική αντιγήρανση, σύσφιξη και βελτίωση της υφής του δέρματος των άνω και κάτω βλεφάρων, χάρη στα δραστικά της συστατικά.

Το Actiflow, είναι ένα συστατικό που προέρχεται από τη μαγιά και είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες και βιταμίνη ΡΡ, το οποίο βελτιώνει τη λειτουργία του αγγειακού συστήματος και τονώνει τη μικροκυκλοφορία. Το αποτέλεσμα είναι ότι «σβήνει» τους μαύρους κύκλους και η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών να αποκτά πιο ομοιόμορφο χρώμα.

Το Eyeseryl, είναι τετραπεπτίδιο που έχει μελετηθεί και βραβευτεί για την προσφορά του, το οποίο δρα κατά της κατακράτησης υγρών, που είναι ο πιο βασικός μηχανισμός για τον σχηματισμό οιδημάτων, στα οποία οφείλονται οι αντιαισθητικές «μαύρες σακούλες». Ταυτόχρονα βελτιώνει την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας στη γύρω περιοχή.

Τα συστατικά καφεΐνης σε συνδυασμό με τις ισοφλαβόνες σόγιας απαλύνουν και ξεκουράζουν την επιδερμίδα. Οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια και η κουρασμένη όψη του προσώπου υποχωρούν, δίνοντας θέση στην απαλότητα και την ηρεμία. Η επιδερμίδα είναι τονωμένη, αναζωογονημένη και ξεκούραστη, γεμάτη λάμψη και υγεία.

Έχει δημιουργηθεί υπό την επίβλεψη του Πλαστικού Χειρουργού δρ. Παρασκευά Κοντοέ και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε ηλικία. Δεν περιέχει χρώμα και το άρωμα της είναι μη αλλεργιογόνο, ενώ περιέχει επίσης ειδικά φίλτρα προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVA / UVB του ήλιου.