Περιέχει 70% συστατικά skin care, αλλά δεν είναι κρέμα περιποίησης - Μπορείς να μαντέψεις τι είναι; 

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Περιέχει 70% συστατικά skin care, αλλά δεν είναι κρέμα περιποίησης - Μπορείς να μαντέψεις τι είναι; 

To skincare δεν αφορά αποκλειστικά τις κρέμες περιποίησης…

Όταν αναφερόμαστε στον όρο «skin care» το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι σίγουρα οι κρέμες. Μεταξένιες, θρεπτικές και υπέροχα ενυδατικές, οι κρέμες περιποιούνται το δέρμα σε βάθος και είναι λογικό να είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το skin care αλλά… Δεν είναι οι μόνες! Η έννοια του skin care και η σημαντικότητα της φροντίδας της επιδερμίδας έχει περάσει και σε άλλα κομμάτια της περιποίησης, δεν αφορά –πλέον- αποκλειστικά τις κρέμες. Τι θα μπορούσε λοιπόν να είναι ένα προϊόν που περιέχει 70% συστατικά τα οποία λατρεύουν το δέρμα εκτός από κρέμα; Σου βάζουμε δύσκολα, το ξέρουμε αλλά θα σε βοηθήσουμε και ίσως να το μαντέψεις ως το τέλος του άρθρου…

Picture2

Το προϊόν αυτό δεν αφορά την επιδερμίδα του προσώπου! Είναι ένα προϊόν που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του γάλακτος έτσι ώστε να αναπληρώνει τα συστατικά που χάνονται από την επιδερμίδα, να την δυναμώνει και να την κάνει πιο όμορφη με κάθε χρήση. Ποια είναι αυτά τα συστατικά; Οι βιταμίνες C & E και η προβιταμίνη B5, αλλά και μεταλλικά στοιχεία όπως το ασβέστιο. Το γάλα είναι ένας «θησαυρός» για την επιδερμίδα και αυτό το προϊόν το εκμεταλλεύεται όπως κανένα άλλο! Θέλεις και άλλη βοήθεια;

Picture3

Είναι ένα προϊόν για το σώμα και το χρησιμοποιείς καθημερινά! Η λεπτόρρευστη υφή του είναι ειδικά μελετημένη ώστε να απορροφάται άμεσα και να είναι σούπερ απαλή με την επιδερμίδα. Το δε άρωμά του είναι απλά μεθυστικό! Πρόκειται για το πρώτο προϊόν στην κατηγορία του που μπορούμε –πλέον- να συγκαταλέγουμε στα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης… Για να δούμε αν θα μαντέψεις σωστά!



Αν απάντησες πως είναι conditioner σώματος είσαι die hard NIVEA fan και μπράβο σου αλλά έπεσες έξω! Είπαμε πως αυτό το προϊόν απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα! Τα conditioner τα ξεπλένεις! Αν πάλι απάντησες πως πρόκειται για γαλάκτωμα σώματος έπεσες επίσης έξω! Είπαμε πως είναι το πρώτο στην κατηγορία του που περιέχει συστατικά skin care… Αν όμως απάντησες αποσμητικό μάντεψες σωστά! Ναι, πρόκειται για το NIVEA Deo Beauty Elixir, το προϊόν που άνοιξε την κατηγορία της καλλυντικής περιποίησης για την περιοχή της μασχάλης!

Picture4

Είναι το πρώτο αποσμητικό που περιέχει συστατικά skin care και για τη δημιουργία του χρειάστηκαν χρόνια έρευνας και ανάπτυξης στα εργαστήρια της NIVEA. Χάρη στη δύναμη του γάλακτος, είναι το πρώτο NIVEA αποσμητικό που περιποιείται τη λεπτή και ευαίσθητη επιδερμίδα της περιοχής της μασχάλης, αναπληρώνοντας τα συστατικά που χάνει κατά το ξύρισμα και ενυδατώνοντας σε βάθος αυτό το «διψασμένο» σημείο του σώματος. Η σύνθεσή του μάλιστα, είναι τόσο ελαφριά που το καθιστά κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Παρέχει 48ωρη προστασία από την εφίδρωση και τις οσμές και τα δύο του αρώματα (Fresh & Sensitive)

Picture5

Μιλάμε λοιπόν για ένα νέο hero προϊόν, για ένα αποσμητικό που ήρθε να φροντίσει την επιδερμίδα σου και να ανοίξει μία νέα κατηγορία περιποίησης. Γι΄ αυτό λατρεύουμε τη NIVEA!