Φέτος τα Χριστούγεννα Dream Big με αυτά τα υπέροχα σετ δώρων από τη The Body Shop!

Φέτος τα Χριστούγεννα Dream Big με αυτά τα υπέροχα σετ δώρων από τη The Body Shop!

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από ξεχωριστά δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά, στον ίδιο σου τον εαυτό, κάθε χρόνο αυτή την εποχή καλείσαι να κάνεις και εσύ με τη σειρά σου μια καλή πράξη!

Αυτός είναι ο λόγος που ο δικός μας προορισμός για τα δώρα των φετινών γιορτών είναι η The Body Shop. Λατρεύουμε και «τιμούμε» τα προϊόντας της εδώ και πολλά χρόνια και το γεγονός πως στον πυρήνα των δράσεών της ήταν και συνεχίζει να είναι η ενδυνάμωση των γυναικών, την καθιστά ιδιαίτερα σημαντική για εμάς!

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Διότι φέτος στα καταστήματα της The Body Shop ή το eshop της, θα βρεις μια πραγματικά απολαυστική Christmas Gift Collection για να χαρίσεις χαρά και μοναδικές στιγμές περιποίησης σε εσένα, την αδερφή σου, τη μητέρα ή τις κολλητές σου και την ίδια ώρα, για να βοηθήσεις κορίτσια σε όλο τον κόσμο να κάνουν μεγάλα όνειρα! Διότι μπορεί παλιά το όνειρο των κοριτσιών να ήταν να γίνουν… πριγκίπισσες -γιατί απλούστατα, έτσι τους έλεγαν οι μεγάλοι- τώρα όμως, ονειρεύονται (ευτυχώς) να γίνουν αστροναύτες, πρόεδροι, ακτιβίστριες ή πρωθυπουργοί!

Τα Χριστούγεννα όλα είναι πιθανά, ακόμη και τα πιο μεγάλα όνειρα!

Dream Big! Αυτή είναι η ευχή της The Body Shop για τα φετινά Χριστούγεννα, με το brand να ενώνει τις δυνάμεις του με την Plan International, μία παγκόσμια μη κερδοσκοπική οργάνωση για τα παιδιά!

Πώς μπορείς να βοηθήσεις και εσύ τα κορίτσια να κάνουν μεγάλα όνειρα; Τα πράγματα είναι απλά! Καθόλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και με κάθε αγορά σου από τη The Body Shop, στηρίζεις την Plan International στην υλοποίηση ενός προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων στην Ινδονησία και τη Βραζιλία, που θα παρακολουθήσουν συνολικά 1.500 κορίτσια!

body shop eswt 1

Η ενδυνάμωση των γυναικών έχει εμπνεύσει, μάλιστα, και τη νέα, μαγευτική Christmas Gift Collection 2019 του brand που αποτελείται από απολαυστικά και πολυτελή προϊόντα περιποίησης για το μπάνιο και το σώμα!

Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά στις γιορτινές συλλογές που μας «κέρδισαν» και μαζί με ένα δώρο, κάνε φέτος και το καλό!

Premium στιγμές με βιολογικό γάλα αμυγδάλου και μέλι: Αν θέλεις να χαρίσεις στον εαυτό σου ή τις φίλες σου μοναδικές στιγμές απόλαυσης, τότε αυτό το πολυτελές σετ δώρου, αποτελεί ιδανική επιλογή. Περιλαμβάνει premium προϊόντα περιποίησης σώματος που είναι εμπλουτισμένα με βιολογικό γάλα αμυγδάλου και μέλι -συστατικά που η The Body Shop προμηθεύεται μέσω του προγράμματός της Εμπόριο με Κοινότητες- και μέσα σε κάθε πακέτο θα βρεις ένα Shower Cream, ένα Body Butter, ένα κρεμώδες scrub και την κρέμα χεριών της σειράς Almond Milk & Honey!

body shop eswt 2

Απόλαυση επί τρία με Juicy Pear, Warm Vanilla και Rich Plum: Αν έχεις κάποια φίλη που λατρεύει τόσο τα Body Butter της The Body Shop όσο και τα Χριστούγεννα, τότε αυτό το δώρο είναι για εκείνη! Διότι θα το βρεις σε μία άκρως γιορτινή συσκευασία και συνδυάζει τα μοναδικά Body Butter από τις τρεις special edition σειρές περιποίησης σώματος της The Body Shop για το 2019, δηλαδή το Juicy Pear, τη Warm Vanilla και το Rich Plum. Απόλαυση επί τρία!

body eswt 3

Το cool δώρο που θα στείλει τη φίλη σου στο φεγγάρι: Αν θέλεις να πρωτοτυπήσεις περισσότερο με το δώρο σου, τότε δες το The Rocket Gift Set! Μέσα σε ένα ξεχωριστό, επαναχρησιμοποιήσιμο μεταλλικό πύραυλο, κρύβεται ένας απολαυστικός θησαυρός και για την ακρίβεια, αφρόλουτρα, bath bomb και κρέμες χεριών των δημοφιλών σειρών περιποίησης Strawberry και Coconut του αγαπημένου μας brand.

body eswt 4

Το πιο calming δωράκι για εκείνη τη φίλη που λατρεύει το μακιγιάζ: Τέλος, αν αναζητάς ένα δώρο για εκείνη τη φίλη που λατρεύει το μακιγιάζ, αλλά δεν θέλεις να είναι πάλι ένα … προϊόν μακιγιάζ, προσπάθησε να κάνεις τη διαφορά, χαρίζοντάς της ένα σετ περιποίησης για να καθαρίζει κάθε βράδυ την επιδερμίδα της! Το σετ δώρου Calming Camomile συνδυάζει τα Camomile Gentle Eye Make Up Remover και Camomile Sumptuous Cleansing Butter -που είναι εμπλουτισμένα με εκχύλισμα χαμομηλιού από το Norfolk της Αγγλίας- και το σίγουρο είναι πως η φίλη σου θα τα απολαύσει!

body eswt 5

Βρες εγκαίρως τα δώρα των φετινών γιορτών, λοιπόν, και μοίρασε χαρά και αισιοδοξία σε κάθε κορίτσι γύρω σου. Να θυμάσαι πως τα Χριστούγεννα τα πάντα είναι πιθανά, ακόμη και τα πιο τρελά όνειρα! Dream Big και όλα μπορούν να γίνουν!