Γιαούρτι στον ήλιο

Γιαούρτι στον ήλιο

Η σειρά με βρώσιμο Γιαούρτι –συστατικό με παράδοση στο πορτφόλιο Κορρές και διεθνής καινοτομία της μάρκας- είναι ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η Αντηλιακή κρέμα προσώπου γιαούρτι SPF30 έχει ελαφριά υφή και παρέχει υψηλή προστασία. Περιέχει βιολογικό βρώσιμο γιαούρτι στη σύνθεση της, το οποίο αποτελεί φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, και αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας ενώ προσφέρει αίσθηση δροσιάς.

Η ενσωμάτωση του πραγματικού γιαουρτιού σε καλλυντική φόρμουλα, η οποία επιτεύχθηκε σε συνέχεια τριετούς έρευνας, έχει καταγραφεί ως παγκόσμια καινοτομία της Κορρές. Η χρήση της α' ύλης σε αυτή τη μορφή υπήρξε μία συνειδητή επιλογή, προκειμένου να μεταφερθούν όλες οι ιδιότητες και η απαλή υφή της στο τελικό προϊόν.

Το Γιαούρτι συνδυάζεται με πλήθος άλλων φυσικών δραστικών για να προσφέρει προστασία από τις ακτινοβολίες UVA και UVB, με καταπραϋντική δράση. Το έλαιο Αβησσυνίας θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος, χωρίς να αφήνει σημάδια λιπαρότητας, ενώ η βιταμίνη Ε παρέχει αντιοξειδωτική προστασία.

Θα λατρέψετε την υφή της κρέμας που έχει αίσθηση πούδρας, η οποία οφείλεται στην προσθήκη κόκκων Καλαμποκιού. Φορέστε την και βγείτε στον ήλιο.