Tα υπέροχα νέα της ημέρας: Η Emilia Clarke είναι η πρώτη Global Ambassador της Clinique

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Tα υπέροχα νέα της ημέρας: Η Emilia Clarke είναι η πρώτη Global Ambassador της Clinique

H Khaleesi της καρδιάς μας έγινε πρέσβειρα του αγαπημένου μας brand σε περιποίηση ΚΑΙ μακιγιάζ!

Με το motto «This is my iD, iD Yourself» η Emilia Clarke πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια για την κατηγορία περιποίησης της Clinique, αγκαλιά το νέο Clinique iD και αυτόματα δημιουργείται ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μας. Είναι γνωστή άλλωστε τόσο η αγάπη μας για την Clinique όσο και για την Emilia, την Khaleesi της καρδιάς μας!


https://www.instagram.com/p/B7YipD3FDNy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να γιορτάσει την πολύπλευρη, δυναμική και αισιόδοξη γυναίκα που ενσαρκώνει η Emilia Clarke, η πρώτη καμπάνια για την περιποίηση της επιδερμίδας αφορά στη σειρά Clinique iD. Με την προσθήκη του Clinique iD Dramatically Different™ Moisturizing BB-Gel, η σειρά Clinique iD προσφέρει πλέον 20 μοναδικούς συνδυασμούς για να βρεις το δικό σου iD, προσαρμοσμένο και εξατομικευμένο στις δικές σου ανάγκες. Τι είπε όμως η Emilia για αυτή τη νέα συνεργασία;


https://www.instagram.com/p/B7WLQDGlowR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είμαι πολύ υπερήφανη που βρίσκομαι στην Clinique ως η νέα Global Ambassador της μάρκας. Μια μάρκα περιποίησης επιδερμίδας που χρησιμοποιούσα και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ. Τώρα είμαι μέρος αυτής της οικογένειας και αυτό είναι τιμή για εμένα! Αγαπώ την αυτοπεποίθηση και τη χαρά που φέρνει στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της» λείπε και συνέχισε: «Η Clinique όχι μόνο είναι διαχρονική, αλλά είμαι περήφανη που συνεργάζομαι με μια μάρκα που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα για αυτό που είναι και δε χρειάζεται να απολογηθούν για το γεγονός ότι τους βοηθάει να δημιουργήσουν μια τέλεια επιδερμίδα, ανεξάρτητα από τις ανάγκες της.»


https://www.instagram.com/p/B7V8XByFQcG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις 15 Ιανουαρίου 2020, η Emilia μοιράζεται το δικό της μοναδικό ταξίδι περιποίησης της επιδερμίδας της, με την καμπάνια στα social media #iDYourself παρουσιάζοντας τη σειρά Clinique iD, με το νέο Clinique iD Dramatically Different™ Moisturizing BB-Gel. Ακολούθησε λοιπόν (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) την @clinique_greece #IDYourself για να δεις τα behind-the-scenes videos και για να μάθεις ακόμα περισσότερα, μπες στο https://www.clinique.gr/emiliaclarke.

Διάβασε ακόμα: Τα μαλλιά της Emilia Clarke στην πρεμιέρα του GoT ήταν ένας φόρος τιμής στην Daenerys και τσιρίζουμε