Μιλήσαμε για τα makeup trend των βραβείων με την Αnita Brandhuber

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μιλήσαμε για τα makeup trend των βραβείων με την Αnita Brandhuber

…και μας έδωσε πολύτιμα tips Για να τις υιοθετήσουμε

Η Αnita Brandhuber είναι μία από τις αγαπημένες μας makeup aritsts εδώ στο beauty department γιατί, εκτός από υπέροχα γλυκό παιδί, είναι και ένα πανέμορφο κορίτσι που κάνει όλα τα κορίτσια όμορφα. Τα tips της είναι πάντοτε χρηστικά και to the point και έχει έναν super fresh τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει το μακιγιάζ. Με αφορμή λοιπόν την περίοδο των βραβείων που διανύουμε, της τηλεφωνήσαμε και μιλήσαμε για τις τάσεις που είδαμε αλλά και για τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τις υιοθετήσουμε.

1

«Γενικά κυριάρχησαν 4 στυλ: Το κλασσικό κόκκινο κραγιόν με eyeliner, το ελαφρύ smokey eye με nude χείλη, το εντελώς natural κοριτσίστικο με φρέσκο δέρμα και πολύ απαλά χρώματα στο πρόσωπο και τέλος το πιο trendy και τολμηρό με τις ασυνήθιστες γραμμές στο μάτι» μας είπε και συνέχισε «Αν πρέπει να διαλέξω θα σου πω, ειλικρινά, πως όλα τα look μου αρέσουν και τα έχω κάνει στη ζωή μου ανάλογα με την περίσταση. Καθημερινά σίγουρα θα διαλέξω κάτι φρέσκο και λαμπερό που δεν με κάνει να δείχνω υπερβολικά βαμμένη αλλά, για μία πιο επίσημη εμφάνιση, θεωρώ πως το πιο κομψό είναι το κλασικό κόκκινο κραγιόν με το eyeliner που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα». Εννοείται πως συμφωνούμε γι’ αυτό της ζητήσαμε μερικά tips για να έχουμε 100% επιτυχία.


https://www.instagram.com/p/B7BTjmrlcPO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το πρώτο βήμα είναι να διαλέξεις ένα κόκκινο κραγιόν σε απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου αλλά και την προσωπικότητά σου. Έπειτα, η εφαρμογή δεν πρέπει να σε τρομάζει! Οποιοδήποτε λάθος μπορεί να διορθωθεί με ένα κονσίλερ και ένα μικρό πινέλο ή ακόμα καλύτερα, με ένα κονσίλερ-πινέλο» μας είπε και συνέχισε: «Αν το κραγιόν που επέλεξες είναι ενυδατικό και κρεμώδες, τότε καλό είναι να χρησιμοποιήσεις lip liner στην ίδια απόχρωση. Αν έχεις επιλέξει ένα πιο ματ κραγιόν τότε μπορείς να μην βάλεις lip liner αν δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία» και με το eyeliner τι γίνεται;


https://www.instagram.com/p/B4opyxQFxif/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το eyeliner θέλει προπόνηση και όλες μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η extra συμβουλή μου είναι να φορέσεις πολλή μάσκαρα ή και ψεύτικες βλεφαρίδες αν θέλεις ένα πολύ sexy, σαγηνευτικό αποτέλεσμα». Κρατήσαμε όλες αυτές τις σημειώσεις και είχαμε μία ακόμα απορία… Τι γίνεται με το υπόλοιπο μακιγιάζ; «Το κόκκινο κραγιόν συνδυάζεται τέλεια με λίγο highlighter και bronzer. Προσωπικά δεν θέλω έντονα χρώματα στα μάγουλα όταν φορώ ή εφαρμόζω κόκκινο κραγιόν συνεπώς μένω μόνο στο bronzer και τη λάμψη στα ζυγωματικά». Πριν όμως αποδεσμεύσουμε την Anita είχε και μία ακόμη συμβουλή για εμάς…


https://www.instagram.com/p/B1j2kGqi3Y_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Στα videos που κάνω στο κανάλι μου, δείχνω και πιο τολμηρά μακιγιάζ γιατί αγαπώ τα έντονα χρώματα όπως το φούξια, το μωβ, το μπλε και πολλά άλλα. Η φιλοσοφία μου είναι πως μπορείς να φορέσεις ότι χρώμα θέλεις και να υιοθετήσεις όλες τις τάσεις αρκεί να το εφαρμόζεις σωστά στο πρόσωπό σου και ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σου όπως ακριβώς κάνουν οι celebrities. Μην φοβάσαι συνεπώς να τολμήσεις, το μακιγιάζ είναι παιχνίδι!» …και έχει τόσο δίκιο! Ευχαριστούμε Ανίτα, θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα!

Διάβασε ακόμα: Zooming in: Τα 10 μανικιούρ που λατρέψαμε στα SAG Awards και τα βερνίκια για να τα αντιγράψεις