Αυτά είναι τα πιο ακριβά κοσμήματα που έχουν φορεθεί ποτέ στα Όσκαρ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτά είναι τα πιο ακριβά κοσμήματα που έχουν φορεθεί ποτέ στα Όσκαρ

Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου…

Με την φετινή τελετή των βραβείων Όσκαρ να πλησιάζει ανυπομονούμε να δούμε τις σταρ να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί. Θέλουμε να δούμε τι φόρεσαν, το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους και φυσικά τα κοσμήματα που θα τους δανείσουν οι μεγαλύτεροι οίκοι κοσμημάτων. Τα κοσμήματα των Όσκαρ άλλωστε δεν είναι απλά κοσμήματα. Δεν είναι ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια ή ένα κολιέ. Είναι κοσμήματα δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία εμφανίζονται μόνο σε τέτοιες τελετές και στη συνέχεια κρύβονται ξανά και οι celebrities που τα φορούν κυκλοφορούν με τη συνοδεία ένοπλης φρουράς (#nojoke). Το ρεκόρ για το πιο ακριβό κόσμημα είχε γίνει το 1998 και έσπασε πέρσι συνεπώς, η ανυπομονησία μας για φέτος βρίσκεται στο 100%. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα ακριβότερα κοσμήματα που έχουν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ για να ονειροπολήσουμε λίγο και να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας εν αναμονή των φετινών βραβείων. Δες τα όλα στην παρακάτω gallery…

Μην ξεχάσεις:

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, μη χάσετε ζωντανά από τις 11.30 μ.μ. τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί. O Γιώργος Σατσίδης και η Χριστίνα Μπίθα, θα πραγματοποιήσουν live σχολιασμό απευθείας από το στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και στη 1.30 π.μ θα δούμε το pre show.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς έρχεται με την τελετή απονομής στις 03.00 π.μ., την οποία θα απολαύσουμε στο COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο ή στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD.