10 καυτά αρώματα που προλαβαίνεις να αγοράσεις…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 καυτά αρώματα που προλαβαίνεις να αγοράσεις…

Είναι οι πιο αισθησιακές μυρωδιές εκεί έξω

Η ημέρα του Αγιου Βαλεντινου είναι εδώ και αν γιορτάζεις το ξέρεις καλά. Καρδιές, αρκουδάκια και όλα τα λοιπά έχουν γεμίσει τους δρόμους και τα feed μας στα social media σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν μας αρέσει. Λέμε «σχεδόν» γιατί θεωρούμε πως η αγάπη γιορτάζει κάθε μέρα και δεν είμαστε απόλυτα σύμφωνες με τη συγκεκριμένη γιορτή. Έχουμε μπει όμως στο mood και αν υπάρχει ένας special άνθρωπος στη ζωή σου θέλουμε να το γιορτάσετε ρομαντικά και… καυτά.

Κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας: Τα καυτά αρώματα! Υπάρχουν μυρωδιές για κάθε γούστο και περίσταση. Αρώματα γεμάτα δυναμισμό που φοράς στο γραφείο. Παιχνιδιάρικα φλοράλ που σου θυμίζουν ανοιξιάτικες βόλτες και αρώματα που με τον πρώτο ψεκασμό ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη.

Αυτά είναι τα αρώματα που σήμερα έχουμε διαλέξει για εσένα. Αισθησιακές μυρωδιές που μυρίζουν δέρμα και αγάπη. Ρομαντικές μυρωδιές που σε βάζουν σε παιχνιδιάρικο mood. Κλασικές μυρωδιές που ξυπνούν τη γοητευτική πλευρά σου! Γενικά, έχουμε κάνει τις καλύτερες επιλογές ever για εσένα που θέλεις κάτι special για απόψε.

Μετά τη δουλειά λοιπόν, πέρνα από ένα κατάστημα για να ανακαλύψεις αυτές τις αισθησιακές μυρωδιές και –γιατί όχι- για να δώσεις άλλο… αέρα στο Valentine’s ραντεβού σου απόψε! Μην ξεχνάς όμως…

Για να μυρίζει περισσότερο το άρωμά σου πρέπει να το ψεκάσεις στα σωστά σημεία, να το ψεκάσεις σε καλά ενυδατωμένο δέρμα και ακόμα καλύτερα, να το ψεκάσεις πάνω από ελάχιστη βαζελίνη! Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Brand New! Τα 10 νέα προϊόντα που μας έχουν ενθουσιάσει