Η Ελένη Μενεγάκη έκανε το πιο sexy hairstyle που είδαμε τελευταία και το έχουμε λατρέψει

Μαρία Ροδίτη
Η Ελένη Μενεγάκη έκανε το πιο sexy hairstyle που είδαμε τελευταία και το έχουμε λατρέψει

Η ξανθιά παρουσιάστρια σού δίνει όλο το #hairinspo που χρειάζεσαι για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Είναι το πιο πολυσυζητημένο χτένισμα για τις πιο επίσημες εμφανίσεις, αλλά και για τις καθημερινές (αν είσαι τολμηρό θηλυκό). Οι celebrities το επιλέγουν όταν θέλουν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους και τις περισσότερες φορές η επιλογή τους στέφεται από επιτυχία. Ο λόγος για το… wet look. Μια high fashion επιλογή για τα μαλλιά, την οποία δοκίμασε σήμερα το μεσημέρι και η αγαπημένη μας, Ελένη Μενεγάκη.

Η Ωραία Ελένη εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή της με ένα εντυπωσιακό, maxi, printed φόρεμα και το απογείωσε με το hair look της. Η ξανθιά παρουσιάστρια είχε χαλαρούς κυματισμούς, ενώ τράβηξε όλα τα μαλλιά πίσω δίνοντάς τους έξτρα όγκο και αφήνοντάς μας να θαυμάσουμε το υπέροχο πρόσωπο και τα γαλανά της μάτια.

Η Ελένη επέλεξε ένα διακριτικό wet look, εφαρμόζοντας τόσο προϊόν όσο χρειάζεται και μας πήγε με την εικόνα της στην εποχή των ‘80s που τόσο αγαπάμε. Δες στην παρακάτω gallery την υπέροχη εμφάνισή της και μη φοβηθείς να τολμήσεις κι εσύ αυτό το sexy και απολύτως θηλυκό χτένισμα.

Διάβασε ακόμα: Ο σωστός τρόπος χρήσης του body scrub δεν είναι αυτός που νόμιζες μέχρι τώρα…