10+1 concealers που εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους με ένα πέρασμα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10+1 concealers που εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους με ένα πέρασμα!

Μιλάμε για απόλυτο καμουφλάζ

Το κονσίλερ είναι το προϊόν που φοράμε όλες πριν βγούμε από το σπίτι. Είναι τόσο απαραίτητο όσο και τα παπούτσια μας! Το concealer βλέπεις, μας κάνει να δείχνουμε πιο ξεκούραστες και οι καταραμένες ημέρες που έχουμε αναγκαστεί (για οποιονδήποτε λόγο) να βγούμε χωρίς να το έχουμε φορέσει, είναι εκείνες οι ημέρες που μας λένε «φαίνεσαι κουρασμένη;».

Το ξέρω ότι φαίνομαι κουρασμένη, mind your own business είναι η απάντηση που θα θέλαμε να δώσουμε αλλά το γεγονός παραμένει: Χωρίς κονσίλερ μοιάζουμε σα να έχουμε να κοιμηθούμε μία εβδομάδα. Ακόμα και αν το φορέσουμε όμως, κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να μας προδώσει ή ακόμα χειρότερα, μπορεί να μην καταφέρει να μας βοηθήσει καθόλου.

Βλέπεις, τα κονσίλερ –όπως και τα μεικάπ- έχουν αρκετές διαβαθμίσεις στην κάλυψη. Υπάρχουν κονσίλερ για διάφανη κάλυψη, κονσίλερ για λάμψη, κονσίλερ που μοιάζουν με υλικό κατασκευών και καλύπτουν όλο μας το είναι… Αυτό που στην πραγματικότητα θέλουμε είναι απόλυτη κάλυψη και αίσθηση άνεσης και εδώ δυσκολεύουν τα πράγματα.

Όσο πιο καλυπτικό είναι ένα κονσίλερ, τόσο πιο βαριά είναι και η σύνθεσή του. Αυτό σημαίνει πως, ναι μεν έχεις την κάλυψη που θες αλλά νιώθεις την επιδερμίδα σου βαριά και… να μην λέμε ψέματα, φαίνεται πως έχεις περάσει βαρύ μακιγιάζ στο πρόσωπό σου. Στόχος μας λοιπόν, εδώ στο beauty department, ήταν να βρούμε τη χρυσή τομή ή… τα χρυσά κονσίλερ.

Τεστάραμε, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε σε εκείνα τα προϊόντα που εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους με ένα πέρασμα, παρέχουν απόλυτη κάλυψη διαρκείας, δεν φαίνονται και σε κάνουν να νιώθεις πως δεν φοράς τίποτα. Θα τα βρεις όλα στην παρακάτω gallery και παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα…

Διάβασε ακόμα: Balenciaga: Δεν έχεις λαστιχάκι; Χρησιμοποίησε ένα φορτιστή!