Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο διαχρονικό και stylish χτένισμα που είδαμε τελευταία

Μαρία Ροδίτη
Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο διαχρονικό και stylish χτένισμα που είδαμε τελευταία

Δες το και δοκίμασέ το κι εσύ!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ εδώ στο Queen. Είναι πάντα κομψή, προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε look της και δεν υπάρχει περίπτωση να τη δεις ποτέ απεριποίητη. Η Κατερίνα είναι πάντα κοκέτα και περιποιημένη από την κορυφή ως τα νύχια. Εδώ, όμως, δε θα αναλύσουμε κάποια εμφάνισή της, αλλά ένα chic χτένισμα που έκανε πρόσφατα και μας ενθουσίασε.

Η ξανθιά παρουσιάστρια ντύθηκε στα λευκά και ανέδειξε το σύνολό της με ένα υπέροχο low ponytail με χαλαρούς κυματισμούς, το οποίο είχε ένα fresh & girly twist. Ποιο ήταν αυτό; Ένα μαντήλι, που έδεσε γύρω απο το λαστιχάκι και το οποίο ανέδειξε το hairstyle. Το άψογο χτένισμα της Κατερίνας απέδειξε ότι είναι τέλειο για κάθε περίσταση. Μπορείς να το δοκιμάσεις για τις πρωινές εμφανίσεις σου και στη δουλειά σου, αλλά και το βράδυ που θα βγεις για ποτό. Ακόμα και σε έναν γάμο ή μία βάφτιση.

kainoyrgiou

Αναρωτιέσαι πώς θα κάνεις αυτήν την αλογοουρά; Θα αφιερώσεις το πολύ 5 λεπτά και μπορείς να την πετύχεις βλέποντας τα tutorials που έχουμε μοιραστεί εδώ αρκετές φορές και σου δείχνουν τι πρέπει να κάνεις βήμα-βήμα.

kainoyrgioy

Ξεκίνα την εξάσκηση και με αυτό το χτένισμα θα γίνεις η απόλυτη hair queen!

Διάβασε ακόμα: DIY: Αυτό το scrub χεριών με αμύγδαλα θα ανακουφίσει τα ταλαιπωρημένα χέρια σου