Η Drew Barrymore μοιράστηκε το απόλυτο μυστικό για να αντιμετωπίσεις ένα ενοχλητικό σπυράκι

Μαρία Ροδίτη
Η Drew Barrymore μοιράστηκε το απόλυτο μυστικό για να αντιμετωπίσεις ένα ενοχλητικό σπυράκι

Την επόμενη φορά που θα δεις στον καθρέφτη σου σπυράκια, μην πανικοβληθείς! Ακολούθησε το tip της διάσημης ηθοποιού.

Η Drew Barrymore είναι μια ηθοποιός που αγαπάμε πολύ. Εκτός από τις υποκριτικές ικανότητές της, όλες έχουμε παρακολουθήσει με προσοχή ή έχουμε υιοθετήσει πολλά beauty tips, που μοιράζεται μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η διάσημη ηθοποιός είναι beauty junkie και γι’ αυτό εμπιστευόμαστε απόλυτα τα μυστικά ομορφιάς που μοιράζεται με τους followers της.

Πριν δύο ημέρες, η Drew δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο εξηγούσε πώς αντιμετώπισε ένα ενοχλητικό σπυράκι που είδε ξαφνικά στο πρόσωπό της. «Δεν ξέρω γιατί- και ποιος ευθύνεται γι’ αυτά τα γυναικεία θέματα- αλλά τελευταία εμφανίζω διαρκώς σπυράκια. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Δε γνωρίζω αν είναι ορμονικό, αν φταίει ο καιρός, ή η διατροφή μου», λέει στο video που δημοσίευσε η ηθοποιός. Ωστόσο, φαίνεται ότι βρήκε τη λύση να αντιμετωπίσει τα σπυριά που υπάρχουν στο πρόσωπό της και να βελτιώσει κάπως την εικόνα της.

Drew Queen

«Οπότε, υπάρχει κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, κορίτσια. Κάτι το οποίο έμαθα χθες βράδυ. Είχα ακούσει από παλιά για τον πάγο. Έτσι, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω παγάκια για να αντιμετωπίσω το σπυράκι. Έβαλα, λοιπόν, παγάκι πάνω στο σπυρί και το άφησα λίγα λεπτά. Το πρωί που ξύπνησα, το πρόσωπό μου ήταν σε καλύτερη κατάσταση».

https://www.instagram.com/tv/B9ZrB4alL_J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Drew επεσήμανε, όμως, ότι το σπυράκι δεν εξαφανίστηκε εντελώς με τον πάγο, αλλά υποχώρησε κάπως η φλεγμονή. Η ίδια εξήγησε ότι «ακόμη η περιοχή είναι κόκκινη- κάπως πιο ήπια, βέβαια-, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να την καλύψω με make up». Στην ουσία, η Drew διευκρίνισε ότι ο πάγος τη βοήθησε, ώστε να μη μολυνθεί η γύρω περιοχή από το σπυράκι και να μην εμφανιστούν νέα σπυριά, αλλά δεν εξαφάνισε εντελώς το σπυρί της.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα επιδιορθώσεις το χαλασμένο μανικιούρ σου;