Πώς θα επιδιορθώσεις το χαλασμένο μανικιούρ σου;

Μαρία Ροδίτη
Πώς θα επιδιορθώσεις το χαλασμένο μανικιούρ σου;

Με 4 απλά βήματα θα έχεις και πάλι τέλεια νύχια!

Όλες οι γυναίκες λατρεύουμε τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα νύχια. Κάποιες, μάλιστα, μπορεί να αφιερώσουμε αρκετή ώρα κάνοντας scroll στο Instagram και αναζητώντας νέα nail art για το επόμενο μανικιούρ μας. Τι συμβαίνει, όμως, όταν τα ήδη περιποιημένα νύχια μας χαλάσουν ή από μια απροσεξία τα χαλάσουμε εμείς;

Μη μας πεις ότι δε σου έχει συμβεί να κάνεις κάποια δουλειά στο σπίτι ή να είσαι απρόσεκτη στην καθημερινότητά σου και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να ξεφτίσει το βερνίκι σου;! Δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις. Υπάρχουν 4 απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις και αμέσως θα μπορείς να δεις τα νύχια σου περιποιημένα και πάλι.

Βήμα 1:

Λείανε την περιοχή του νυχιού που ξέβαψε με μια μπατονέτα την οποία θα έχεις βουτήξει σε ασετόν.

nails

Βήμα 2:

Τώρα είναι η σειρά του βερνικιού. Βούτηξε το πινέλο στο μπουκαλάκι μέχρι να πάρεις μια μικρή ποσότητα βερνικιού. Έπειτα, βάψε μόνο την περιοχή όπου έχει ξεφτίσει το χρώμα και άσε το να στεγνώσει. Αν θέλεις, μπορείς να το περάσεις και δεύτερη στρώση.

Βήμα 3:

Άπλωσε top coat μόλις στεγνώσει το βερνίκι. Έτσι, το μανικιούρ σου θα διατηρηθεί περισσότερες μέρες.

nail polish

Βήμα 4:

Σε περίπτωση που έχεις λερώσει την περιοχή γύρω από τα πετσάκια, απομάκρυνε το βερνίκι με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε ασετόν. Είσαι έτοιμη!

Διάβασε ακόμα: Γιατί τα πεπτίδια πρέπει να γίνουν μέρος της skincare ρουτίνας σου;

DPG Network