10 πανεύκολα hairstyles για εκείνα τα πρωινά που βιάζεσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Μαρία Ροδίτη
10 πανεύκολα hairstyles για εκείνα τα πρωινά που βιάζεσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Μπορεί το ξυπνητήρι να μη χτύπησε στην ώρα του, αλλά αυτό δεν έχει σημασία! Μπορείς να έχεις πάντα περιποιημένα μαλλιά.

Υπάρχουν εκείνες οι μέρες που ξυπνάς το πρωί με την άνεσή σου και έχεις αρκετό χρόνο, ώστε να περιποιηθείς τα μαλλιά σου και να κάνεις ένα όμορφο μακιγιάζ για τη δουλειά. Συμβαίνουν, όμως, και ατυχίες. Όπως για παράδειγμα, να κλείσει το ξυπνητήρι και να σε «πλακώσει» το πάπλωμα ή το ξυπνητήρι να μη χτυπήσει ποτέ. Ναι, συμβαίνουν και αυτά!

Τέτοιου είδους αναποδιές, όμως, δεν πρέπει να σε αφήσουν να φύγεις από το σπίτι απεριποίητη και… ξεμαλλιασμένη, όπως θα έχεις σηκωθεί από το κρεβάτι. Τις μέρες που βιάζεσαι πάρα πολύ να φύγεις από το σπίτι μπορείς να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις έξυπνα hair accessories, όπως μαντήλια, στέκες και hair clips, ή να πιάσεις απλούς κότσους και αλογοουρές που δε χρειάζονται ούτε πολύ χρόνο, ούτε και κόπο. Έτσι, θα είσαι chic και καλοχτενισμένη μόνο σε πέντε λεπτά.

Στην παρακάτω gallery σου προτείνουμε 10 πανεύκολα hairstyles, τα οποία πραγματικά θα σε «σώσουν» τέτοιες στιγμές, αλλά είναι και μια καλή λύση εκείνες τις μέρες που νιώθεις ότι έχεις μια bad hair day!

Διάβασε ακόμα: Βρήκαμε πώς θα κάνεις την αλογοουρά που λατρεύουν οι celebrities