Έχεις λεπτά μαλλιά; Αυτά τα hairstyles πρέπει να δοκιμάσεις

Μαρία Ροδίτη
Έχεις λεπτά μαλλιά; Αυτά τα hairstyles πρέπει να δοκιμάσεις

Οι celebrities ανά τον κόσμο σού δίνουν όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι!

Αν έχεις λεπτά μαλλιά, τότε θα αντιμετωπίζεις συχνά το εξής πρόβλημα: κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες ή χαλαρούς κυματισμούς, το αποτέλεσμα είναι φανταστικό και μέσα σε ελάχιστες ώρες τα μαλλιά σου έχουν «πέσει». Ή αν έχεις αφέλειες, αυτές κολλάνε στο πρόσωπο και εσύ καταλήγεις να έχεις πολλά… νεύρα.

Η αλήθεια είναι ότι το styling σε λεπτά μαλλιά είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση. Σίγουρα θα έχεις μπει στη διαδικασία να χρησιμοποιήσεις dry shampoo ή να δοκιμάσεις κουρέματα και χτενίσματα που να χαρίζουν όγκο με διάρκεια, όμως σχεδόν πάντα καταλήγεις να μην είσαι ικανοποιημένη με τις επιλογές σου.

Εμείς εδώ στο Queen θα σου πούμε ένα πράγμα: μην το βάζεις κάτω. Θα καταφέρεις να αποκτήσεις τα μαλλιά που θέλεις και μπορείς να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για τα λεπτά μαλλιά σου από τις celebrities αυτού του κόσμου. Η Margot Robbie, η Cameron Diaz και η Dakota Johnson είναι μόνο μερικές κυρίες που έχουν βρεθεί στη θέση σου και – όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- επέλεξαν το κούρεμα ή χτένισμα που τους ταίριαξε απόλυτα.

Διάβασε ακόμα: Τι συμβαίνει στα μαλλιά σου αν δε λούζεσαι συχνά;

DPG Network