Δέκα σαπούνια που θα μετατρέψουν το πλύσιμο των χεριών από αγγαρεία σε απόλαυση

Δέκα σαπούνια που θα μετατρέψουν το πλύσιμο των χεριών από αγγαρεία σε απόλαυση

Θα θες να σαπουνίζεις τα χέρια σου με τις ώρες

Το πλύσιμο των χεριών ανήκει στις κινήσεις που κάνουμε μηχανικά και συχνά ή τουλάχιστον θα έπρεπε να κάνουμε. Με τις τελευταίες εξελίξεις ωστόσο, το πλύσιμο των χεριών έχει πάρει άλλη, μεγαλύτερη σημασία και είναι ένας από τους λίγους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από τον Κορονοϊό. Δεν μιλάμε όμως για απλό πλύσιμο χεριών.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας για τουλάχιστον 40 δευτερόλεπτα και με τις σχολαστικές, συγκεκριμένες κινήσεις που βλέπεις στην παρακάτω κάρτα.

cf87ceb5cf81ceb9ceb1

Επίσης, πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας όσο συχνότερα γίνεται και όταν είμαστε έξω να χρησιμοποιούμε αντισηπτικά gelΚαθώς λοιπόν είναι πράγματα που όχι απλά δεν μπορούμε να αποφύγουμε αλλά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κάνουμε, το beauty department αποφάσισε να βοηθήσει όσο μπορεί την κατάσταση.

Κάναμε λοιπόν την έρευνά μας και καταλήξαμε στις καλύτερες κρέμες χεριών που θα σώσουν την επιδερμίδα σου από τα αντισηπτικά, στα καλύτερα αντισηπτικά gel που δεν θα κάνουν τα χέρια σου να ξεφλουδίζουν και τώρα περάσαμε στα σαπούνια. Ναι, ξεκινήσαμε ανάποδα τι;

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε δέκα σαπούνια χεριών που είναι αποτελεσματικά αλλά παράλληλα φιλικά προς την επιδερμίδα σου και τόσο απολαυστικά που θα σε κάνουν να θέλεις να πλένεις τα χέρια σου για παραπάνω από 40 δευτερόλεπτα. Ρίξε μία ματιά λοιπόν για να αγοράσεις αυτά που θέλεις και πλένε τα χέρια σου… Όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: Μπορεί ένα face mist να σε προστατεύσει από τον Κορονοϊό; 2 γιατροί εξηγούν