Θες να εξαφανίσεις… μαγικά και ASAP τη σκουρόχρωμη ή λευκή ρίζα των μαλλιών σου;

Θες να εξαφανίσεις… μαγικά και ASAP τη σκουρόχρωμη ή λευκή ρίζα των μαλλιών σου;

Υπάρχει τρόπος...

Αν υπάρχει κάτι το οποίο με κάνει και αισθάνομαι ακόμη πιο όμορφα με τον εαυτό μου, αυτό είναι δίχως δεύτερη σκέψη τα μαλλιά μου! Μπορεί να μου πήρε αρκετό καιρό να βρω τον καλύτερο hair colorist και τον κατάλληλο κωδικό βαφής, που θα μου δίνει επιπλέον λάμψη αλλά θα «δένει» φυσικά με τις αποχρώσεις μου, όμως κάθε πρωί αντικρύζω στον καθρέφτη ένα μοναδικό αποτέλεσμα που με κάνει να φεύγω με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το γραφείο. Αυτό το θετικό boost βέβαια δεν κρατάει για πολύ, αφού μόλις αρχίσει να αχνοφαίνεται το πρώτο σκούρο καστανό εκατοστό στη ρίζα, το οποίο προδίδει πως το ξανθό μου δεν είναι τελικά τόσο φυσικό όσο δείχνει, προσπαθώ μάταια να ξεκλέψω λίγο χρόνο για ένα ραντεβού στο κομμωτήριο.

Κακά τα ψέματα, με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό οκτάωρο και αρκετές υποχρεώσεις να με… κυνηγάνε εκτός γραφείου, το ραντεβού μοιάζει ακατόρθωτο και έτσι, έρχομαι αντιμέτωπη για δύο έως τρεις εβδομάδες τουλάχιστον, με την καστανή… αλήθεια των μαλλιών μου, που μέχρι πολύ πρόσφατα νόμιζα πως δεν μπορώ να κρύψω χωρίς τη βοήθεια του κομμωτή. Ωστόσο, η «μαγική» λύση δεν άργησε να έρθει, όταν είδα στο ράφι του super market, το απόλυτο gadget, το καινοτόμο spray που άλλαξε τη ρουτίνα των μαλλιών μου… ριζικά!



Ένα μαγικό… ρετουσάρισμα

Το πρόβλημα με μία έντονα σκούρα ρίζα όπως η δική μου, σε μία φωτεινή ξανθή απόχρωση, είναι πως κάνει ακόμη και το πιο περίτεχνο χτένισμα να δείχνει εντελώς απεριποίητο. Με άλλα λόγια, δεν υπήρχε πρακτικά κανένας εύκολος τρόπος να την κρύψω, χωρίς να μου χαλάει την εικόνα. Ναι, μπορεί η τεχνική ombre να ήταν εξαιρετικά δημοφιλής μέχρι πριν λίγα χρόνια, όμως στη δική μου περίπτωση θύμιζε μόνο μία πολύ αποτυχημένη προσπάθεια. Ευτυχώς ένα απόγευμα, πραγματοποιώντας τα ψώνια της εβδομάδας στο σούπερ μάρκετ της περιοχής μου, ανακάλυψα το Magic Retouch Dark Roots της L’Oreal Paris, το οποίο αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο προσωρινής κάλυψης των σκούρων ριζών! Πλέον, δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι αν θα βρεις χρόνο ή διαθέσιμο ραντεβού για να απαλλαγείς από την καστανή σου ρίζα, αφού αρκούν μόλις τρία δευτερόλεπτα για να την καλύψεις 100% αποτελεσματικά, μέχρι την επόμενη φορά που θα λουστείς!

2

Γρήγορο, εύχρηστο σχεδόν… μαγικό!

Πιο συγκεκριμένα, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις, είναι πιο εύκολη και γρήγορη, ακόμη και από το βούρτσισμα των δοντιών σου. Δώσε προσοχή στις οδηγίες! Ανακινείς καλά το σπρέι πριν τη χρήση, κρατάς το προϊόν σε όρθια στάση και σε απόσταση περίπου 10-13cm από τη ρίζα σου, και την ψεκάζεις γρήγορα και απαλά. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις υπερβολές, θα διαπιστώσεις και μόνη σου πως μία μικρή ποσότητα είναι αρκετή ώστε να καλύψει ακόμη και την πιο σκούρα ρίζα. Μην ξεχνάς πως εφαρμόζεται αποκλειστικά σε στεγνά μαλλιά, τα οποία καλό θα ήταν να μην αγγίξεις έως ότου στεγνώσει απόλυτα το προϊόν στην τρίχα, έτσι ώστε να έχεις ένα ομοιόμορφο, αψεγάδιαστο ρεφλέ χωρίς αμμωνία.

Last but not least

Τα καλά νέα παρόλα αυτά, δεν τελειώνουν εδώ, αφού το Magic Retouch έχει προνοήσει και για τις ανάγκες των γυναικών με λευκές ρίζες, διαθέτοντας 8 διαφορετικά χρώματα, μαύρο (1), καστανό σκούρο (2), καστανό (3), ξανθό σκούρο (4), ξανθό (5), κόκκινο (6), ψυχρό καστανό (7), χρυσό καστανό (10), για να βρει η κάθε μία από εμάς εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στην απόχρωσή της. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι μελαχρινές, καστανές και κοκκινομάλλες, ανεξάρτητα από την απόχρωση, θα έχουν τον δικό τους καθημερινό «σύμμαχο» στην κάλυψη των λευκών ριζών, τον οποίο θα μπορούν να εφαρμόζουν πάντα και παντού. Επιπλέον, για εσένα που το λευκό περιορίζεται μόνο στο σημείο των κροτάφων, υπάρχει το λεπτό, ακριβές βουρτσάκι Magic Retouch Precision σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, καστανό σκούρο, καστανό και κανθό σκούρο, το οποίο εξαφανίζει σε χρόνο ντετέ κάθε λευκό «λεκέ» των μαλλιών σου και έχει το μέγεθος μίας μάσκαρα!

3

Μην χάνεις άλλο καιρό! Πήγαινε στο κοντινότερο super market ή κατάστημα καλλυντικών και κάνε ένα χρήσιμο δώρο στον εαυτό σου, επενδύοντας στην πρωτοποριακή σειρά Magic Retouch της L’Oreal Paris, η οποία όχι μόνο θα γλιτώσει τα μαλλιά σου από τις ανεπιθύμητες ρίζες, αλλά και το πορτοφόλι σου από τις όλο και πιο συχνές επισκέψεις στον κομμωτήριο.