Quarantine Beauty Essentials! Δέκα απαραίτητα προϊόντα που κοστίζουν κάτω από 10€

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Quarantine Beauty Essentials! Δέκα απαραίτητα προϊόντα που κοστίζουν κάτω από 10€

Μην πας στο σούπερ μάρκετ για αυτά, αγόρασέ τα online…

Οι μέρες περνούν, εμείς μένουμε σπίτι, κάνουμε beaute και όλα θα πηγαίνουν καλύτερα στο εξής (είμαστε αισιόδοξες). Κάποια στιγμή όμως τα beauty αποθέματα θα τελειώσουν και δεν θέλουμε να χρειαστεί να βγεις έξω ούτε για αυτά. Έχουμε λοιπόν μία τέλεια και σούπερ οικονομική πρόταση να σου κάνουμε!

Γιατί να περιμένεις μέχρι να τελειώσει το σαμπουάν, η μάσκα, η κρέμα ημέρας σου, η κρέμα σώματος, το αφρόλουτρο και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα και να μην τα αγοράσεις online σήμερα; Είναι πανεύκολο και έχουμε ήδη κάνει την έρευνα που πρέπει για να μην χρειαστεί να την κάνεις εσύ!

Στην gallery που θα βρεις παρακάτω, συγκεντρώσαμε δέκα απαραίτητα προϊόντα που θα χρειαστείς σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες και φροντίσαμε όχι απλά να είναι τα καλύτερα αλλά… και τα πιο οικονομικά!

Έχουμε μία τέλεια μάσκα μαλλιών, αφρόλουτρο, σαμπουάν, κρέμα για το σώμα και το πρόσωπο, ξηρό σαμπουάν (αν βαριέσαι να λουστείς), αποσμητικό, αδυνατιστικό προϊόν, μασκα για το πρόσωπο, καθαριστικό προσώπου… Τα έχουμε όλα!

Είναι δοκιμασμένα, τα λατρεύουμε και κανένα δεν κοστίζει πάνω από 10€! Ρίξε λοιπόν μία ματιά, παράγγειλέ τα online και μείνε μέσα κάνοντας beauté μέχρι να τελειώσει όλο αυτό!

Διάβασε ακόμα: Μένουμε Σπίτι! 10+1 Self Tan και tips για να μαυρίσεις χωρίς να βγεις στον ήλιο