Κομμωτήριο δεν μπορείς να πας, μπορείς όμως να κοιτάξεις 30 τέλεια χρώματα μαλλιών

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κομμωτήριο δεν μπορείς να πας, μπορείς όμως να κοιτάξεις 30 τέλεια χρώματα μαλλιών

… για έμπνευση!

Το κομμωτήριο το έχουμε ξεχάσει και θα παραμείνει ξεχασμένο για κάμποσο καιρό ακόμα. Πρέπει όλοι να κάνουμε το χρέος μας και ΟΧΙ δεν πρέπει να έρθει η κομμώτρια στο σπίτι, δεν είναι αυτός ο σκοπός του social distancing. Τα μαλλιά μας θα μείνουν όπως είναι για αρκετό καιρό. Τα λευκά και η ρίζα θα μας επισκεφθούν, θα μάθουμε να τα αγαπάμε, θα τα πολεμήσουμε ίσως με βαφή στο σπίτι και ο καιρός θα περάσει. Γιατί θα περάσει ο καιρός και θα ξεχυθούμε στα κομμωτήρια mark our words.

Mέχρι να γίνει αυτό, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για το χρώμα των μαλλιών μας είναι να το προστατεύσουμε και να χαζέψουμε άλλα, όμορφα μαλλιά από το παρελθόν. Κάπως έτσι, τα δάχτυλά μας μας οδήγησαν στο Instagram.

Το Instagram πάντα ήταν πηγή έμπνευση για εμάς και τώρα είναι ακόμα περισσότερο. Πατήσαμε πολλά διαφορετικά hashtags, περιπλανηθήκαμε σε μία έρημο από ξανθά μαλλιά, χαθήκαμε ανάμεσα σε λαμπερά καστανά και βρήκαμε στην άλλη άκρη, στο κόκκινο. Καθ᾽όλη τη διάρκεια ωστόσο κρατούσαμε screenshots και αυτά θα μοιραστούμε μαζί σου.

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε 30 χρώματα που μας ξετρέλαναν (10 ξανθά, 10 κόκκινα, 10 καστανά) για να τα δεις, να τα σημειώσεις και να περιμένεις με ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία να ανοίξουν τα κομμωτήρια. Προσοχή όμως!

Μην τα προσπαθήσεις μόνη σου και σε παρακαλούμε, μην καλέσεις την κομμώτρια στο σπίτι. Ας φερθούμε υπεύθυνα και ας ακούσουμε όλα αυτά που μας «φωνάζουν» τόσες μέρες να κάνουμε.

Διάβασε ακόμα: Μένουμε Σπίτι… και φοράμε το scrunchie με 15 διαφορετικούς τρόπους