20 Ανταύγειες και Lowlights για να καταλάβεις τη διαφορά!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
20 Ανταύγειες και Lowlights για να καταλάβεις τη διαφορά!

…και να περάσει ευχάριστα η ώρα!

Οι ανταύγειες είναι κάτι που θα αργήσουμε να κάνουμε για καιρό ακόμα και το ίδιο ασφαλώς ισχύει για τα lowlights. Πρόσφατα μιλήσαμε για ανταύγειες και lowlights όμως το θέμα μας αφορά τώρα περισσότερο από ποτέ γιατί… ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!

Είναι τεχνικές που μπονο ο κομμωτής σου μπορεί να κάνει, στο κομμωτήριο, με συγκεκριμένα εργαλεία και υλικά. Αν βέβαια είσαι κομμώτρια good for you αλλά πολύ θα θέλαμε να δούμε πως θα κάνεις μόνη σου ανταύγειες πίσω just sayin’. Σε κάθε περίπτωση, οι ανταύγειες και τα lowlights μπορούν να κάνουν τα μαλλιά μας απλά υπέροχα αρκεί να ξέρεις τι ζητάς.

Οι ανταύγειες δίνουν φως στο σύνολο των μαλλιών και είναι πιο ανοιχτές από το χρώμα της βάσης σου. Τα lowlights δίνουν βάθος, κάνοντας τα μαλλιά πιο πλούσια και είναι πιο σκούρες από το χρώμα της βάσης σου.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνες τους ή και συνδυαστικά και Να κάνουν θαύματα για τα πολύ λεπτά μαλλιά αλλά και πάλι, μην το προσπαθήσεις μόνη σου! Αντιθέτως, άσε τα μαλλιά σου να ηρεμήσουν και πήγαινε στην παρακάτω gallery για να εμπνευστείς.

Συγκεντρώσαμε τις δέκα καλύτερες ανταύγειες και τα δέκα καλύτερα lowlights που βρήκαμε στο Instagram για να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots kαι να πας στον κομμωτή σου έτοιμη για όλα μετά το πέρας της καραντίνας.

Για τώρα μείνε σπίτι, κάνε υπομονή, εκμεταλλεύσου το χρόνο που έχεις και όλα θα πάνε καλά. Φτιάξε καφέ και scroll queen scroll!

cover photo @olenkapresidenteprudente

Διάβασε ακόμα: Ερμ… Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ασετόν σαν αντισηπτικό; Ρωτήσαμε…