Διάβασε ποια μάσκα προσώπου πρέπει να διαλέξεις σύμφωνα με το ζώδιό σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Διάβασε ποια μάσκα προσώπου πρέπει να διαλέξεις σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ναι, παίζει κάποιο ρόλο

Καραντίνα ημέρα #99493428: Κοντεύω να τελειώσω τις μάσκες προσώπου και αυτό δεν είναι καλό, είμαι beauty editor, είχα πολλές. Ναι, ίσως να το παράκανα και ναι, ίσως να μην άκουσα τη συμβουλή μου για το overmasking αλλά δείξτε επιείκεια, ήμουν έτοιμη να βάλω και στο σκυλάκι μου patches ματιών.

Με τις μάσκες στο μυαλό λοιπόν σήμερα, αποφάσισα να κάνω ένα θέμα επάνω σε αυτές που είναι και ό, τι πιο hot στην ομορφιά, αυτές τις ημέρες –καραντίνας- που διανύουμε.

«Να κάνω μάσκες ενυδάτωσης;» σκέφτηκα. «Να κάνω καθαρισμού;» ξανασκέφτηκα. «Θα κάνω μάσκες σύμφωνα με το ζώδιο!» κατέληξα και ξεκίνησα το διάβασμα. Μπήκα στο astrology.gr, διάβασα για τα ζώδια και κατέληξα στις 12 μάσκες του ζωδιακού.

Είναι όλες χρήσιμες, τέλειες, απολαυστικές, κάνουν δουλειά και μεταξύ μας… μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όλες άσχετα με το ζώδιό σου! Δεν είναι όμως fun να διαβάσεις τι ταιριάζει στο δικό σου ζώδιο; Ναι είναι!

Πήγαινε λοιπόν στην παρακάτω gallery, βρες το ζώδιό σου, ανακάλυψε τη μάσκα που σου αντιστοιχεί και παράγγειλέ τη οnline. Nαι, όλες μπορείς να τις αγοράσεις με ένα κλικ. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Αρωματικά κεριά που μπορείς να αγοράσεις online για… άλλο level χαλάρωσης

DPG Network