Το τέλειο χτένισμα για να κάνεις όσο μένεις σπίτι έρχεται απευθείας από τη Νέα Υόρκη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το τέλειο χτένισμα για να κάνεις όσο μένεις σπίτι έρχεται απευθείας από τη Νέα Υόρκη

…με την υπογραφή του TRESemmé

Μας φαίνεται πως έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που βρεθήκαμε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Star truck και με απίστευτο κέφι, σου μεταφέραμε λεπτό προς λεπτό τον παλμό του μεγάλου μήλου που «χόρευε» στους ρυθμούς της μόδας και του στιλ. Μπορεί ωστόσο εκείνες οι ημέρες να μας φαίνονται μακρινές αλλά θα ξαναέρθουν! Θα βρεθούμε ξανά στην Times Square και θα σε πάρουμε μαζί μας σε ένα ακόμα ταξίδι στις μητροπόλεις της μόδας. Για τώρα όμως μένουμε σπίτι και κάνουμε αυτό που πρέπει για εμάς και τους γύρω μας! Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως χάνουμε το στιλ και την όρεξή μας…


https://www.instagram.com/p/B8cHqXzFMwF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι εικόνες και τα… beauty μαθήματα που πήραμε backstage στη Νέα Υόρκη μας συντροφεύουν πάντα και θα τις μοιραστούμε μαζί σου γιατί, χάρη στο TRESemmé, βρεθήκαμε backstage sτην πασαρέλα του Jason Wu και είδαμε live πως γίνεται το πιο trendy της επόμενης σεζόν το οποίο τυχαίνει να είναι τέλειο για αυτές τις ημέρες που μένουμε σπίτι. Μένουμε σπίτι λοιπόν με το πιο πρακτικό και stylish χτένισμα και είμαστε έτοιμες για κάθε βίντεο κλήση αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η πασαρέλα για την κολεξιόν του Jason Wu στήθηκε στο «υπόγειο» του Skylight Modern στη Νέα Υόρκη και τα μοντέλα έμοιαζαν να αιωρούνται και όχι να περπατούν γύρω από το ανθοστόλιστο catwalk. Τις μοναδικές δημιουργίες της συλλογής, κλήθηκε να συμπληρώσει με ένα μοναδικό αλλά πρακτικό χτένισμα η Odile Gilbert, TRESemmé NYFW Stylist και αυτό ακριβώς έκανε! «Δημιουργήσαμε ένα χτένισμα που επιδεικνύει τον απόλυτο έλεγχο αλλά έχει και πολλή κίνηση στο μπροστινό μέρος» μας εξήγησε η Odile και συνέχισε: «Το χτένισμα είναι καθαρό και καθώς πρέπει αλλά με μία πολύ θηλυκή χροιά. Μία τολμηρή κοτσίδα, ένα statement χτένισμα για γυναίκες που δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό στον τρόπο που ντύνονται, στον τρόπο που μιλούν και φέρουν τον εαυτό τους». Και είναι τόσο μεγάλη αλήθεια…

Jason Wu bck F20 005

Όπως ένα αυστηρό κοστούμι, ένα αέρινο φόρεμα ή ένα έντονο χρώμα μπορεί να γίνει αντανάκλαση του χαρακτήρα μας, έτσι και ένα χτένισμα μπορεί να πει πολλά για εμάς. Τι μπορεί όμως να πει για εμάς η κοτσίδα από την πασαρέλα του Jason Wu και γιατί να την κάνουμε για να μείνουμε σπίτι; Γιατί όλα θα πάνε καλά! Μπορεί να γίνει ένα statement της δύναμής μας, μπορεί να «φωνάξει» πως δεν το βάζουμε κάτω, πως δεν έχει σημασία αν είμαστε όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι ή όχι… Περιποιούμαστε τον εαυτό μας για εμάς και σαν... επαγγελματίες! Φόρεσε λοιπόν ένα όμορφο outfit, κάνε ένα ελαφρύ μακιγιάζ και δες παρακάτω πως θα κάνεις την κοτσίδα από την πασαρέλα του Jason Wu με την υπογραφή του ΤRESemmé γιατί… Μπορείς!

Βήμα #1 Πέρνα αρκετή ποσότητα από το TRESemmé Volume and Lift Mousse (Λ.Τ.Π. 6.99€) σε βρεγμένα μαλλιά.

PAN 21547

WHY TO CHOOSE TRESemmé Volume and Lift Mousse : θα ανασηκώσει τη ρίζα και θα ενυδατώσει σε βάθος τα μαλλιά σου ώστε να έχεις το επαγγελματικό αποτέλεσμα όγκου που πάντα ήθελες. Ταυτόχρονα θα κρατήσει την υγρασία του καιρού μακριά από τα μαλλιά σου!

Βήμα #2 Στέγνωσε τα μαλλιά σου με το σεσουάρ και με μία βούρτσα ώστε να ισιώσουν. Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις απόλυτα τέλειο ίσιωμα. Ο αφρός θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να πάρουν τη φόρμα που πρέπει μόνο με τη βούρτσα.



Βήμα #3 Κάνε μία χωρίστρα στο πλάι και άφησε ελεύθερη τη μπροστινή σου τούφα, από τη μεριά που έχεις κάνει τη χωρίστρα. Ψέκασε ελάχιστη από τη λακ TRESemmé Extra Hold Hairspray No4 (Λ.T.Π. 6.99€).



WHY TO CHOOSE TRESemmé Extra Hold Hairspray No4 : σου χαρίζει επαγγελματικά δυνατό κράτημα με διάρκεια και θα σου δώσει απόλυτο έλεγχο των μαλλιών σου. Επίσης χαρίζει υπέροχη λάμψη και αφαιρείται με ένα βούρτσισμα! Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!

5

Βήμα #4 Χτένισε καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω και πιάσε μία αλογοουρά στο ύψος των αυτιών σου, αφήνοντας ελεύθερη την μπροστινή τούφα όπως στο προηγούμενο βήμα.



Tip: Την ελεύθερη τούφα θα τη χρησιμοποιήσεις για να καλύψεις το λαστιχάκι αλλά και για να δώσεις την αίσθηση της ελευθερίας και της κίνησης στο μπροστινό μέρος. Ναι, όλα αυτά τόσο απλά!



Βήμα #5 Ψέκασε λίγη ακόμα από τη λακ TRESemmé Extra Hold Hairspray No4 στο μπροστινό μέρος και δώσε όγκο και κίνηση με τα δάχτυλά σου και μία χτένα.



Βήμα #6 Χώρισε την αλογοουρά σε 3 μέρη και ξεκίνα να πλέκεις μία sleek κοτσίδα.

10

Tip: Για να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου, ψέκασε τη λάκ TRESemmé Extra Hold Hairspray No4 καθώς πλέκεις. Μην ξεχάσεις όμως να χτενίσεις καλά τις τούφες σου! Και για όσα τουφάκια ή φύτρες ‘πετάνε’ ψέκασε τη λακ πάνω σε μία βούρτσα ή ακόμα και μια οδοντόβουρτσα (που θα χρησιμοποιείς αποκλειστικά και μόνο για χτενίσματα) και μετά χτένισε τα μαλλιά σου για τέλεια φυσικό κράτημα!

12

Το χτένισμά σου είναι έτοιμο και μάλιστα με επαγγελματικό αποτέλεσμα και… πάμε στοίχημα πως, αν χρονομετρούσες τον εαυτό σου, θα ανακαλύψεις πως δεν σου πήρε πάνω από 10 λεπτά και με ελάχιστη θερμότητα και εργαλεία! 10 μόλις λεπτά χρειάζεται το TRESemmé και μία αλογοουρά για να σου φτιάξουν τη διάθεση και να σε γεμίσουν δύναμη! Μείνε μέσα λοιπόν, χτενίσου όμορφα, be stylish and be on trend!

Get the TRESemmé feeling:

TRESemmeGreece

TRESemmeGreece