Nuts for coconuts! 10 προϊόντα με καρύδα για να μυρίσει λίγο καλοκαίρι

Nuts for coconuts! 10 προϊόντα με καρύδα για να μυρίσει λίγο καλοκαίρι

….το χρειαζόμαστε, no;

Η καρύδα έχει μία πολύ συγκεκριμένη, χαρακτηριστική και λατρεμένη μυρωδιά. Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) τη λατρεύω και το μπάνιο μου είναι γεμάτο με προϊόντα που έχουν τη μυρωδιά της. Μου θυμίζει καλοκαίρι βλέπεις…

Ακρογιαλιές, ηλιοβασιλέματα, διακοπές, χαλάρωση και ξεγνοιασιά… Ό, τι δηλαδή δεν έχω τώρα που είμαι στην καραντίνα και δεν θυμάμαι τι μέρα είναι (που λέει ο λόγος). Όλα αυτά θυμήθηκα σήμερα στο πρωινό μου μπάνιο και βγήκα πολύ ορεξάτη για… καφέ και αναρτήσεις στο queen.gr.

Αστειεύομαι αλλά όχι τελείως! Βγήκα ορεξάτη από το μπάνιο και έσπευσα να βρω τα αγαπημένα μου προϊόντα με καρύδα για να τα βάλω σε μία gallery ώστε να τα δεις και εσύ. Τα έχουμε ανάγκη και όχι μόνο γιατί κάνουν θαύματα για επιδερμίδα και μαλλιά.

Τα έχουμε ανάγκη γιατί πρέπει να κάνουμε υπομονή, να επιμείνουμε στην καραντίνα, να μην πάμε πουθενά και να μείνουμε ενωμένοι. Μόνο έτσι θα περάσει γρήγορα όλο αυτό που συμβαίνει. Γι᾽αυτό κάνε κάτι πολύ απλό.

Βάλε ένα καλοκαιρινό τραγούδι, δες τα παρακάτω προϊόντα με καρύδα και μετά ξεκαθάρισε λίγο τις καλοκαιρινές σου φωτογραφίες. Θα σου φτιάξει η διάθεση και μέχρι να πεις κίμινο, τα προϊόντα θα έρθουν στην πόρτα σου αν τα παραγγείλεις τώρα online. Go nuts for coconuts girl!

Διάβασε ακόμα: 10 κρέμες για κάθε τύπο επιδερμίδας που μπορείς να πάρεις από το φαρμακείο