7 fresh κουρέματα για να ανανεωθείς μόλις τελειώσει η καραντίνα

Μαρία Ροδίτη
7 fresh κουρέματα για να ανανεωθείς μόλις τελειώσει η καραντίνα

Τώρα μένουμε σπίτι, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα μπορείς να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο.

Ναι, το ξέρουμε ότι δεν αντέχεις να μένεις άλλο μέσα στο σπίτι. Είναι κουραστικό να βλέπεις συνέχεια τους τέσσερις τοίχους και να πηγαίνεις από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι αυτή τη στιγμή μαχόμαστε έναν αόρατο εχθρό, που λέγεται Covid-19, και πρέπει να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε!

Αυτό, λοιπόν, το διάστημα που μένουμε σπίτι- εκτός από τις ειδήσεις για τα νέα του Κορονοϊού- πρέπει να ασχολούμαστε και με άλλα πιο ευχάριστα πράγματα. Μαγειρική, γυμναστική και φροντίδα του εαυτού μας έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες. Ας δώσουμε, όμως, λίγη περισσότερη σημασία στην ομορφιά μας, βρε κορίτσια! Εκτός από τις diy συνταγές που σου έχουμε δείξει εδώ στο Queen, τώρα είναι μια ευκαιρία να αναζητήσουμε και να ενημερωθούμε για τα πιο hot κουρέματα της άνοιξης και του καλοκαιριού, ώστε μόλις βγούμε από αυτήν τη δοκιμασία να μπορέσουμε να ανανεωθούμε πλήρως.

Σκέψου πόσο αναζωογονητικό θα είναι να κάθεσαι στην καρέκλα του κομμωτή σου, να συζητάτε όλα τα hot hair trends και να καταλήξετε σε αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις μια και μοναδική! Για να μην πας, όμως, απροετοίμαστη στο κομμωτήριο τελευταία στιγμή, εμείς σού δείχνουμε στην παρακάτω gallery 7 fresh κουρέματα που θα σου αλλάξουν εντελώς τη διάθεση μόλις βγεις από την καραντίνα!

Cover photo: @nikkilee901

Διάβασε ακόμα: Η Αθηνά Οικονομάκου μόλις έκανε το πιο chic DIY μανικιούρ