10 προϊόντα που είναι σαν… άνετες φόρμες για το πρόσωπό σου

10 προϊόντα που είναι σαν… άνετες φόρμες για το πρόσωπό σου

Είναι αυτά που χρειάζεσαι για αυτές τις ημέρες της καραντίνας

Καραντίνα ημέρα #29832790598: Βάζω πλυντήρια μόνο για φόρμες και πιτζάμες… όπως σχεδόν όλοι μας. Όλα μυρίζουν καθαριότητα αν και πιστεύω πως σε λίγο θα αρχίσουν να αποσυντίθενται γιατί τα πλένω στους 60 (το είπε ο κύριος Τσιόδρας). Όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν φοράω κάτι άλλο από πιτζάμες και άνετες φόρμες μέσα στο σπίτι και το μακιγιάζ ήταν σχεδόν άγνωστη λέξη για εμένα. Γιατί μιλώ σε παρελθοντικό χρόνο;

Γιατί φόρεσα λίγη ενυδατική με χρώμα και ρουζ για να συμμετάσχω σε μία επαγγελματική τηλεδιάσκεψη και άλλαξαν όλα. Με δύο κινήσεις (κρέμα και ρουζ) έπιασα τον εαυτό μου να νιώθει πολύ καλύτερα, να καμπουριάζει κάπως λιγότερο και απέκτησα διάθεση να βγάλω μερικά selfies, πράγμα που δεν κάνω.

Είχα πέσει πολύ βαθιά στη λούπα της περιποίησης και, αφού δεν χρειαζόταν ούτε το τυπικό μακιγιάζ που κάνω για το γραφείο, all bets were off! Με το ελάχιστο που βάφτηκα είδα πόση δύναμη έχει το μακιγιάζ και ναι, αλήθεια λέω όταν δηλώνω πως άλλαξαν όλα. Δεν χρειάζεται primer, makeup, πούδρα και άλλα 32 προϊόντα για να νιώσεις καλά. Μόνο δύο χρειάζονται και είναι σαν άνετες φόρμες για το πρόσωπο.

Ξέρεις, εκείνες που λατρεύεις γιατί είναι μαλακές αλλά σε κολακεύουν κιόλας πολύ οπότε τις φοράς για να πας βόλτα το σκυλάκι. Αυτά τα δύο προϊόντα-φόρμες για το πρόσωπο είναι η ενυδατική κρέμα με χρώμα και το ρουζ. Και αυτά θα σου δείξω παρακάτω. Βλέπεις, tinted cream από tinted cream και ρουζ από ρουζ διαφέρει!

Διάλεξα λοιπόν ενυδατικές κρέμες με χρώμα που είναι πράγματι πολύ άνετες για την επιδερμίδα και ρουζ σε αποχρώσεις που δίνουν πολύ φυσικό χρώμα υγείας στα μάγουλα. Θα τα βρεις εννοείται στην παρακάτω gallery και σου προτείνω χωρίς δισταγμό να πάρεις κάποια από αυτά οnline. Υπάρχουν προτάσεις για κάθε budget αλλά αν δεν θέλεις να αγοράσεις, δες πως θα φτιάξεις μία κρέμα με χρώμα μόνη σου πατώντας play στο παρακάτω video και συνέχισε να διαβάζεις...



Τέλειο; Τώρα πάτα play παρακάτω για να φτιάξεις μόνη σου και ρουζ. Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα!



Διάβασε ακόμα: Υπέροχα νέα! Την Πέμπτη η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου και η MAC Cosmetics θα είναι μαζί μας