5 under 5€! Πέντε προϊόντα σε XL συσκευασίες που θα σου κοστίσουν λιγότερο από ένα πεντάευρο

5 under 5€! Πέντε προϊόντα σε XL συσκευασίες που θα σου κοστίσουν λιγότερο από ένα πεντάευρο

Είσαι έτοιμη για λίγο smart shopping;

Πότε πήγε 11 το βράδυ σήμερα ούτε που το κατάλαβα. Ναι, σου γράφω σε –σχεδόν- πραγματικό χρόνο γιατί έκανα δουλειές και με πήρε η ώρα… Αυτή η μέρα που έχει μεγαλώσει, πολύ με έχει μπερδέψει. Στις δουλειές λοιπόν που έκανα άρχισα να πετώ empties και ανακάλυψα πως κάνω μία κάποια υπερκατανάλωση σε σαπούνια, σαμπουάν, κρέμες και λοιπά.

Σκέφτηκα λοιπόν να συνδυάσω τη δουλειά με… την απόλαυση και όταν λέω απόλαυση εννοώ τα ψώνια. Μπαίνοντας να γεμίσω το καλάθι μου στα e–shop έψαξα τα πιο οικονομικά και πολύ καλά προϊόντα σε XL συσκευασίες για εσένα. Ναι, εννοείται βρήκα. Βρήκα τέλειο XL σαμπουάν που κάνει θαύματα για τα λιπαρά μαλλιά, βρήκα σαπούνι χεριών που μυρίζει πούδρα και φροντίζει το δέρμα και αρκετά άλλα που ενδιαφέρουν εσένα αλλά και εμένα.

Τα έβαλα σε μία gallery παρακάτω για να τα δεις και να τα αναζητήσεις τώρα ή και αύριο σε περίπτωση που δεν έχεις αυπνίες όπως εγώ! Κοστίζουν όλα κάτω από 5€, θα κρατήσουν για πολύ και είναι όλα πραγματικά τέλεια προϊόντα που θα λατρέψεις. Ρίξε λοιπόν μία ματιά και γέμισε το καλάθι σου κάνοντας smart shopping!

Διάβασε ακόμα: Hello spring! 20 #FloralNails για να υποδεχτούμε όπως πρέπει την άνοιξη