Η βανίλια είναι η μυρωδιά της ευτυχίας και δεν το λέμε εμείς, το λέει η επιστήμη

Η βανίλια είναι η μυρωδιά της ευτυχίας και δεν το λέμε εμείς, το λέει η επιστήμη

Διάβασε σχετικά και μάθε πως θα γεμίσεις βανίλια τα πάντα γύρω σου

Οι μέρες που διανύουμε είναι τουλάχιστον περίεργες. Αναγκαζόμαστε να μένουμε μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, δεν μπορούμε να απολαύσουμε τις ανοιξιάτικες ημέρες, το Πάσχα δεν θα το γιορτάσουμε όπως συνήθως… Όλα αυτά από μόνα τους είναι λόγοι για να πέσει η διάθεσή μας. Αν τους προσθέσουμε όμως και την απειλή του κορονοϊού, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο. Δεν χρειάζεται όμως…

Δεν υπάρχει λόγος να πέφτουμε σε κατάθλιψη ενώ έχουμε την υγεία μας. Δεν χρειάζεται να ξυπνάμε με κακή διάθεση ενώ έξω έχει τόσο όμορφη λιακάδα! Μπορεί να μην την απολαμβάνουμε άμεσα αλλά όλα αυτά θα περάσουν και θα ευχαριστηθούμε όλα όσα μας έχουν λείψει τόσες μέρες. Καταλαβαίνουμε ωστόσο πως δεν είναι εύκολο να δούμε την καθημερινότητα στην καραντίνα αλλιώς. Δεν έχουμε απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων μας αλλά υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει.

Μαζί με την προσπάθεια για πιο θετικές σκέψεις, μπορείς να βάλεις και τη βανίλια στη ζωή σου γιατί, σύμφωνα με μελέτη που έγινε, είναι η μυρωδιά της ευτυχίας. Επιστήμονες μελέτησαν τη δράση του αρώματος της βανίλιας στο σώμα και βρήκαν πως έχει το ίδιο (σε μερικές περιπτώσεις και καλύτερο) αποτέλεσμα με τα αντικαταθλιπτικά χάπια. Η βανίλια καταπολεμά τα συμπτώματα της κατάθλιψης και ανεβάζει τη διάθεση άρα είναι πράγματι η μυρωδιά της ευτυχίας. Δεν είναι τυχαίο αλλωστε το ότι αρέσει σε όλους μας!

Επειδή δεν θέλουμε λοιπόν να στεναχωριέσαι και να πέφτει η διάθεσή σου, βρήκαμε τα πιο λαχταριστά προϊόντα με άρωμα βανίλια τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να γεμίσεις άρωμα ευτυχίας τον εαυτό σου και τα πάντα γύρω σου. Δες τα στην παρακάτω gallery, βάλτα στη ζωή σου και δες την καραντίνα αλλιώς. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, θα το δεις!

Διάβασε ακόμα: 10 κρέμες με χρώμα για να φοράς όλη μέρα στο σπίτι