5 χτενίσματα για απόψε που γίνονται σε 5 λεπτά και είναι τέλεια για μέσα στο σπίτι

5 χτενίσματα για απόψε που γίνονται σε 5 λεπτά και είναι τέλεια για μέσα στο σπίτι

Ε δεν θα μείνεις αχτένιστη

Το ότι σήμερα είναι μέρα γιορτινή το ξέρεις και σου έχουμε ευχηθεί από το πρωί. Αφού λοιπόν σου εξηγήσαμε γιατί θα βαφτείς για να γιορτάσεις την Ανάσταση ακόμα και μέσα στο σπίτι, ώρα να μιλήσουμε για μαλλιά! Τι νόμιζες; Πως θα γιορτάσεις με τον κότσο που κάνεις κάθε πρωί στην καραντίνα; Όχι βέβαια!

Κανονικά θα πήγαινες στο κομμωτήριο και θα αφιέρωνες πολλή ώρα για το χτένισμα της βραδιάς. Αφού όμως θα μείνεις μέσα όπως όλες μας δεν έχουμε τέτοιες απαιτήσεις. Μπορείς να αφιερώσεις όμως 5 λεπτά από το χρόνο σου για να συνδυάσεις το κόκκινο κραγιόν σου με ένα όμορφο και απλό χτένισμα, έτσι δεν είναι;

Μην απαντήσεις, έτσι είναι! Για να κάνουμε λοιπόν τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη, βρήκαμε 5 χτενίσματα που γίνονται σε 5 λεπτά ή και λιγότερο και δεν απαιτούν καν λουσμένα μαλλιά… αν και θα θέλαμε να λουστείς! Μπορείς να τα κάνεις μόνη σου, δεν χρειάζονται εργαλεία και θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα!

Κάνε λοιπόν ένα scroll παρακάτω για να δεις τα 5 γιορτινά χτενίσματα της καραντίνας και μην πέφτεις! Το χρόνου θα κάνουμε Οσκαρικές εμφανίσεις στην Ανάσταση. Χρόνια Πολλά!

Διάβασε ακόμα: Το τέλειο χτένισμα για να κάνεις όσο μένεις σπίτι έρχεται απευθείας από τη Νέα Υόρκη