Sunday Nailspiration! 20 nail art για τον πρωινό σου καφέ

Sunday Nailspiration! 20 nail art για τον πρωινό σου καφέ

Φτιάξε τον καφέ σου και χάζεψε για λίγο…

Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ξεκίνησε το Sunday nailspiration αλλά έχει γίνει το εβδομαδιαίο μας ραντεβού. Από τη Δευτέρα, φτιάχνοντας τις άλλες galleries νυχιών, συγκεντρώνω τα σχέδια που ξέρω ότι θα είναι τέλεια για την Κυριακή. Δεν υπάρχει συνήθως συγκεκριμένο θέμα όπως για παράδειγμα νύχια με ζωγραφιστά λεμόνια ή dotticure!

Το Sunday Nailspiration περιέχει τα πάντα! Είναι μία gallery αποκλειστικά για λίγο zone out πριν το ξεκίνημα της ημέρας και ό, τι πρέπει για τον πρωινό σου καφέ. Το σημερινό λοιπόν Κυριακάτικο nailspiration δεν διαφέρει… έχει απ᾽όλα! Νύχια με φρούτα, εύκολα σχέδια και πάρα μα ΠΑΡΑ πολύ δύσκολα, έχει τάσεις και σχέδια που δεν φανταζόσουν πως θα ήταν όμορφα σε κοντά νύχια αλλά είναι.

Αυτό που σου προτείνω λοιπόν είναι να φτιάξεις τον καφέ σου (τον δεύτερο ίσως της ημέρας) και να βάλεις λίγη μουσική χαζεύοντας όμορφα σχέδια νυχιών. Εγώ τουλάχιστον έτσι χαλαρώνω για λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το καθάρισμα της Κυριακής! Ναι, είμαι counter productive την τελευταία ημέρα της εβδομάδας, λιώνω τα νύχια μου με τη χλωρίνη για να τα φτιάξω αργότερα!

Enjoy λοιπόν και μην ξεχνάς πως θέλω πολύ να βλέπω τις δικές σου καλλιτεχνικές ανησυχίες στο Instagram γι᾽αυτό ανέβαζε τ νύχια σου με hashtag #sundaynailspiration για να τα καμαρώσω!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Αυτά τα κοτσιδάκια δεν είναι κοτσιδάκια και φτιάχνονται σε 1 λεπτό!