Τα 5 concealer που μας έσωσαν στην καραντίνα και που θα «λιώσουμε» και μετά

Τα 5 concealer που μας έσωσαν στην καραντίνα και που θα «λιώσουμε» και μετά

Είναι καλυπτικά, ελαφριά και απλά τέλεια

Το κονσίλερ (σε αντίθεση με τη μάσκαρα) είναι το προϊόν που χρησιμοποιούσαμε καθημερινά από την αρχή της καραντίνας σχεδόν. Γιατί μιλάμε σε παρελθοντικό χρόνο ενώ δεν μας έχουν πει πως έχει λήξει ο κατ’ οίκων περιορισμός; Γιατί η καραντίνα σύντομα λήγει ή έτσι επιλέγουμε να πιστεύουμε εμείς οι αισιόδοξες!

Στην καραντίνα λοιπόν, το κονσίλερ μας έκανε να νιώθουμε και να δείχνουμε λίγο περισσότερο ανθρώπινες τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τις βίντεο κλήσεις με τη δουλειά. Ανακαλύψαμε μάλιστα ποια κονσίλερ αγαπάμε περισσότερο από άλλα και γιατί! Είναι τα κονσίλερ που τα φοράμε σκέτα, χωρίς μεικάπ και με δύο κινήσεις κάνουν αυτό που υπόσχονται!

Cowan bbt S20 040

Είναι ελαφριά, μεταξένια, με τέλειες αποχρώσεις και πάνω από όλα τεράστια διάρκεια γιατί… σωστά μάντεψες… τα φορούσαμε μία φορά, δεν υπήρχε κανένα ρετούς. Αυτά τα κονσίλερ λοιπόν θέλουμε να σου δείξουμε σήμερα και τα συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery. Δεν είναι δεκάδες, είναι μόλις 5. Δεν θα σε μπερδέψουμε με άπειρες επιλογές!

Διαλέξαμε τα κονσίλερ που πράγματι έχουμε λιώσει και εκείνα που θα συνεχίσουμε να λιώνουμε μετά την καραντίνα! Ρίξε μία ματιά παρακάτω και βρες αυτό που θα λιώσεις και εσύ μαζί μας! Αν δεν έχεις δοκιμάσει κανένα πραγματικά δεν ξέρεις τι χάνεις…

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Αυτά τα κοτσιδάκια δεν είναι κοτσιδάκια και φτιάχνονται σε 1 λεπτό!