Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα προϊόντα blur που είναι σαν πραγματικό photoshop για την επιδερμίδα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα προϊόντα blur που είναι σαν πραγματικό photoshop για την επιδερμίδα

Όχι, ούτε αστειευόμαστε ούτε υπερβάλλουμε

Ένας από τους λόγους για τους οποίους τσιρίζω για την περιποίηση της επιδερμίδας (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) είναι ότι αν έχεις ήδη όμορφο, υγιές δέρμα, δεν χρειάζεσαι πολύ μεικάπ. Το μεικάπ πρέπει να τελειοποιεί την επιδερμίδα, όχι να την καλύπτει εντελώς. Φωνάζω λοιπόν, σε μαλώνω όταν δεν ξεβάφεσαι, όταν δεν φοράς κρέμα, όταν δεν βάζεις αντηλιακό. Σε μαλώνω και όταν βάζεις πολλά φίλτρα στο instagram αν και είμαι η πρώτη που βάζω Paris ακόμα και όταν φωτογραφίζω το σκύλο μου!

Επειδή λοιπόν και εγώ χρησιμοποιώ Paris παντού, καταλαβαίνω το ότι θέλεις να κάνεις το δέρμα σου να φαίνεται όσο καλύτερο γίνεται. Το δέρμα μας δεν ανταποκρίνεται πάντα στις κρέμες και την περιποίηση, μαρτυρά τα ξενύχτια και την ηλικία μας και κάπως έτσι πέφτουμε στην παγίδα των στρώσεων μεικάπ ελπίζοντας πως όλα αυτά θα κρυφτούν.

Αν με ρωτάς, προτιμώ να βάζεις φίλτρα παρά μεικάπ στην επιδερμίδα σου! Τα φίλτρα είναι σαν ένα πολύ γρήγορο photoshop γιατί εντοπίζουν τις ατέλειες και τις θαμπώνουν είτε έχεις φορέσει μεικάπ είτε όχι. Αγαπώ λοιπόν το skincare και το φίλτρο Paris που κάνει το δέρμα μου να φαίνεται τέλειο χωρίς ίχνος μεικάπ αλλά θέλω να σου μιλήσω και για τα blur προϊόντα που ίσως είχες ξεχάσει πως υπάρχουν.

Τα προϊόντα blur είναι photoshop σε σωληνάριο (ή στικ, ή σταγόνες ή μπουκάλι). Είναι ουσιαστικά βάσεις που φοράς πριν το μεικάπ αλλά δεν στοχεύουν στο ματ αποτέλεσμα ή τη σταθεροποίηση του foundation. Στόχος τους είναι να θολώσουν τις λεπτές γραμμές, να εξαφανίσουν τους πόρους και τα σημάδια και να σε κάνουν να μην χρειάζεσαι καν μεικάπ από πάνω. Όχι, δεν υπερβάλλω! Τα προϊόντα blur μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και μόνα τους και να μοιάζεις σα να έχεις περάσει ένα Paris από το πρόσωπό σου!

Δεν είναι ωστόσο νέα προϊόντα! Υπάρχουν καιρό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μιλά ακόμα όλος ο κόσμος για την ύπαρξή τους. Είναι προϊόντα που βελτιώνουν άμεσα το δέρμα και το φροντίζουν! Είναι η τελειότητα σε υγρή μορφή! Επειδή λοιπόν σε λίγο θα σταματήσουμε να ζούμε μέσα από το Instagram και το internet αφού η καραντίνα τελειώνει, θέλω να ξαναγνωριστείς με τα blur προϊόντα!

Θα ήθελα επίσης να αφήσεις σε εκείνα τη βελτίωση του δέρματός σου και να συνεχίσεις να το φροντίζεις φορώντας όσο το δυνατόν λιγότερο μεικάπ. Αρκετά όμως φλυάρησα. Σπεύσε στην παρακάτω gallery και δες τα δέκα καλύτερα προϊόντα blur που μπορείς να βρεις online και φτάσε μέχρι το τέλος της gallery…. Σε περιμένει ένα επιπλέον προϊόν έκπληξη!

Διάβασε ακόμα: Mega-Guide! Όλα τα προϊόντα που μπορεί να χρειαστείς αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα