10 φορές που η Gigi Hadid έκανε το μακιγιάζ των ονείρων μας

10 φορές που η Gigi Hadid έκανε το μακιγιάζ των ονείρων μας

Βασικά έχει το πρόσωπο των ονείρων μας…

Ένας μικρός χαμός έχει γίνει σήμερα με την εγκυμοσύνη της Gigi Hadid και σχεδόν έχει πέσει το ίντερνετ. Το λαμπερό it girl περιμένει παιδάκι με τον καλό της Zayn Malik και μάλιστα πολλοί λένε πως είναι αγόρι! Χαιρόμαστε εννοείται και, μιας που το αγαπημένο μας κορίτσι είναι θέμα συζήτησης σήμερα, αποφασίσαμε να θυμηθούμε γιατί την αγαπήσαμε!

Η Gigi βλέπεις, σε αντίθεση με την αδελφή της Bella, είναι ένα κορίτσι που έχει απείραχτο και αψεγάδιαστο πρόσωπο. Μην μας παρεξηγείς… Δεν μας πειράζουν οι επεμβάσεις, αντιθέτως! Ό, τι μπορεί να κάνει η κάθε μία ας το κάνει εννοείται. Απλά δεν μπορούμε να μην δώσουμε credit στο γεγονός πως η Gigi έχει τέλειο πρόσωπο χωρίς να έχει κάνει τίποτα και μάλιστα… Στρογγυλό πρόσωπο!

Σε αυτό το πρόσωπο λοιπόν ταιριάζουν όλα μα όλα τα μακιγιάζ και δεν υπερβάλλουμε! Δεν υπάρχει κάποιο look της Gigi το οποίο να μας έχει κάνει να πούμε «μεχ», ή ότι δεν μας αρέσει. Είναι με όλα ωραία, από τα πιο απλά ως τα πιο εκκεντρικά, με έμφαση στα χείλη ή στα μάτια, με όποιο χρώμα μπορείς να φανταστείς. Για να σου αποδείξουμε λοιπόν αυτό που εξηγήσαμε, βρήκαμε 10 μακιγιάζ της Gigi που απλά είναι ονειρεμένα και θυμηθήκαμε ξανά γιατί την αγαπάμε τόσο!

Θα τα βρεις όλα στην παρακάτω gallery και… congrats girl! Με το καλό!

Διάβασε ακόμα: Stop the Press: Η Gigi Hadid περιμένει το πρώτο της παιδί (photos)