20 εύκολα μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις για να είσαι κομψή έστω και με μάσκα…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
20 εύκολα μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις για να είσαι κομψή έστω και με μάσκα…

Θα πρέπει να προσαρμοστούμε γενικά!

Χθες δεν αντέξαμε, είχαμε σπουδαία διάθεση και θελήσαμε να σου δείξουμε lipstick looks που μας έκαναν να χαμογελάσουμε. Η καραντίνα σιγά, σιγά τελειώνει άλλωστε και είμαστε χαρούμενες! Η καραντίνα όμως δεν τελειώνει ακριβώς, απλά αλλάζει και ενώ θα μπορούμε να βγούμε λίγο πιο ελεύθερα θα πρέπει να φοράμε μάσκα και να τηρούμε αυστηρούς κανόνες.

Μάσκα και κραγιόν δεν πάνε μαζί γι´αυτό σου υποσχεθήκαμε πως θα σου δείξουμε μακιγιάζ ματιών. Όμορφα και εύκολα μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις κάθε μέρα για να είσαι κομψή και… να, γιατί όχι, εντυπωσιακή όσο φοράς τη μάσκα σου και μένεις ασφαλής. Ναι, γίνεται και το μακιγιάζ σου θα είναι πιο διασκεδαστικό από ποτέ!

Θα χρησιμοποιήσεις τις παλέτες σου, την αγαπημένη σου μάσκαρα και θα προσαρμόσεις το μακιγιάζ σου στα νέα δεδομένα όπως και τόσες άλλες πτυχές της ζωής σου! Όχι, μην σταματάς να χαμογελάς, όλα πάνε καλά και θα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα. Μόλις δεις μάλιστα και τα μακιγιάζ που συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery θα ξεχάσεις τ απάντα και θα αρχίσεις τις πρόβες! Ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα προϊόντα blur που είναι σαν πραγματικό photoshop για την επιδερμίδα